Захарова пропонує переговори. У мене є зустрічна пропозиція

Можливо, ви приймете до уваги всі реалії й з*бете нарешті з нашої землі?

Маня Захарова від імені МЗС РФ пропонує переговори без попередніх умов, але з урахуванням "реалій, що склалися".

Манюня, так і ми ж за це! Просто реалії наразі наступні: ми вас уже котрий місяць поспіль **емо на фронті в хвіст і гриву. Ви змушені залишити єдиний захоплений від початку війни обласний центр. Ви втрачаєте щодня від п'яти до десяти сотень людей. Ми знищили вже половину всіх ваших танків – причому найсучаснішу. У вас майже не залишилося точних ракет. Ваш флот загнаний за Можайськ. Для виробництва нової зброї ви вже виколупуєте мікросхеми з імпортних пральних машин. Ваша головна надія протриматися ще деякий час – це допомога від такої прогресивної та високотехнологічної військової супердержави, як Ісламська Республіка Іран. Ваша економіка тріщить по швах, а держава перетворюється на фейлд стейт, де влада переходить до кримінально-польових командирів типу Пригожина та Кадирова.

Ми ж день від дня стаємо потужнішими у військовому відношенні, отримуємо й освоюємо дедалі новішу зброю, маємо також серйозну економічну та бюджетну підтримку, базовану на ресурсі незрівняно потужнішому за ваш.

Кожен наступний день, попри всі смерті, страждання й біль, міняє ситуацію на нашу користь

І кожен наступний день, попри всі смерті, страждання й біль, міняє ситуацію на нашу користь.То, можливо, ви приймете до уваги всі ці реалії й з*бете, нарешті, з нашої землі (можна навіть і без переговорів)? А про компенсації за завдану шкоду та покарання військових злочинців ми вже поговоримо трошки пізніше й за участі наших західних партнерів.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі