Велика рокіровка. Нас чекає хвиля кадрових змін

За неофіційною інформацією, незабаром у нас буде новий міністр розвитку громад та територій

Схоже, наступного тижня може відбутися чергова хвиля кадрових змін. За неофіційною інформацією, Юрій Вітренко буде звільнений з посади голови правління НАК "Нафтогаз України". Замість нього буде призначений Олексій Чернишов, який зараз очолює Міністерство розвитку громад та територій. Чутки про це лунали давно. Зараз нібито рішення остаточно ухвалено.

А от хто замінить Чернишова на чолі міністерства – поки ще вирішується. Є декілька ймовірних кандидатів.

Різні джерела стверджують, що фаворитом номер один в цих змаганнях є Олена Шуляк, яка з минулого року очолює партію "Слуга народу"

Різні джерела стверджують, що фаворитом номер один в цих змаганнях є Олена Шуляк, яка з минулого року очолює партію "Слуга народу". І, як це не парадоксально, саме це може завадити її призначенню. Посада є відповідальною. І не факт, що вона сама готова на таку рокіровку. Її нинішній статус виглядає більш надійним.

Також називають кандидатуру нардепа Віталія Безгіна, який є членом парламентського комітету з питань організації держвлади та місцевого самоврядування і активно займається реформою децентралізації. Це якраз по профілю відповідного міністерства.

На підвищення розраховує перший заступник Чернишова – Василь Лозинський. Він глибоко в темі справ міністерства і йому не треба адаптуватися до нової посади. Подейкують, що його кандидатуру може підтримати прем'єр-міністр Шмигаль.

Серед потенційних кандидатів на посаду керівника Міністерства розвитку громад та територій також називають керівників Житомирської і Сумської ОДА (відповідно, Бунечко і Живицький). Але вони не належать до фаворитів цього кадрового змагання і зараз не хочуть чіпати цей трек, щоб не розхитувати діючу структуру управління у цих регіонах.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі