ГУР робить вигляд, що знає більше за західні розвідки

І лише змушує суспільство зайвий раз панікувати

Давайте я вам ще раз проілюструю сенс виразу "все через ср*ку".

Коли Байден, Джонсон і все західне розвідувальне співтовариство попереджали про невідворотну війну, наші недоумки всіма можливими способами спростовували цю інформацію. Не кажучи вже, що ігнорування таких застережень є злочинною безвідповідальністю за визначенням, підтримка стурбованості західних партнерів была для нас безпрограшною: вона дозволяла просити в Заходу чимбільше зброї та інших ресурсів для захисту України. І не сумнівайтеся – вони б дали.

Західні розвідки, котрі традиційно не схильні применшувати загрози, твердять, що вірогідність застосування московитами ядерної зброї залишається невисокою

Наразі маємо ситуацію рівно протилежну. Західні розвідки, котрі традиційно не схильні применшувати загрози, твердять, що вірогідність застосування московитами тактичної ядерної зброї, хоча і є найвищою від початку війни, але при цьому залишається невисокою. А український ГУР робить вигляд, що знає більше за АНБ-ЦРУ та три десятки інших американських-британських спецслужб й стверджує, що небезпека є високою.

Як ви розумієте, ніхто на Заході такі прогнози українців, якщо вони суперечать власним даним, серйозно не сприймає. Тому додаткову зброю, фінанси чи медичне устаткування ніхто нам і після цих алармістських завивань не дасть. А ось в українському суспільстві зʼявляється зайва нервовість та істеричність.

Бо: что ні дєлаєт дурак, всьо он дєлаєт нє так.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі