З'явилася методичка майбутнього перемир'я з РФ

Вона була складена вчора, на переговорах в Стамбулі

Щоб не ображати своїх співвітчизників, які не мають критичного мислення і яких, за моїми підрахунками десь, 61% (я якось поясню, чому саме скільки) – я називаю їх "наївними".

Наївним наче бути і не соромно. Ми були наївними дітьми. Ми всі стаємо наївними, коли закохуємось. Кохання – це рожеві окуляри. Хоча не факт, що прагматичні дівчата, які є представницями древньої професії, ну прям такі вже розумні.

Між тим, пропоную називати наївними тих, кого на виході з виборчих дільниць хочеться бахнути віником по голові і крикнути: "Гади, ви своїх дітей залишаєте без майбутнього, а заодно і моїх. Коли думати почнемо?"

Але ось нам сьогодні показали ще одну методичку. Давайте усе за порядком.

Я з 25 лютого усім оптимістам кажу: миру з Росією не буде. Ну, років 10-20 так точно (не при Арестовичу буде сказано). Бо "Крим наш" – записано у конституції і України, і РФ. Бо і у нас, і в Росії за "давайте вже віддамо Крим і війна скінчиться" – передбачена стаття. Бо і наш лідер, і кремлівський карлик – електорально-залежні. Бо якщо тільки якийсь політик в Європі починає говорити про мир в обмін на території – його мокрим ганчір'ям б'ють у його ж суспільстві.

Тому миру не буде. До смерті Путіна точно. Тай по його смерті, якщо кагебісти втримають владу.

Але можливе перемир'я.

Про "просто пєрєстать стрєлять" пам'ятаєте? Бо 61% – вже ніт.

Дехто в ОП і в Європі на камери дружно кричатимуть: "Крим – це Україна!" А в кулуарах шепотітимуть: "А воно нам треба?"

Як тільки наші ЗСУ вийдуть на Чонгар і Перекоп, почнеться наступне. Дехто в ОП і хтось у Європі на камери дружно кричатимуть: "Крим – це Україна!". А в кулуарах шепотітимуть: "А воно нам треба? А Що з тим Кримом робити? А з Маріуполем? А вдруг Путін жахне ядеркою у три кілотони?"

І почнеться битва за перемир'я. І буде вона по методичці Стамбула. От вчора ми всі побачили Стамбул-1. Лєвого міністра (чомусь не міністра закордонних справ) відправили підписувати мир з ООН і Туреччиною. А Туреччина і ООН підписують мир з РФ. І ми з росіянцями навіть не перетнулися. Красиво?

Це для картинки в обох країнах. Щоб піпл схавав: "Наш лідер в домікє і з ворогам не тойво. Зради немає".

І піде собі Путін зализувати рани. А ми – готувати дітей до нової війни

Так ось. Перемир'я напишуть у такому ж форматі. Може, навіть війська ООН введуть на лінію розмежування. На Чонгарі/Перекопі це взагалі легко зробити. На сході важче, але теж можливо. І піде собі Путін зализувати рани. А ми – готувати дітей до нової війни. Але ні Єрмак, ні САМ – перемир'я підписувати не поїдуть. Бо це палєвно перед виборами. А Єрмак згадає, що він власне ніхто. Так, каву президентові заносить.

От тільки б у Стамбул-2 не послали підписувати перемир'я Валерія Залужного. А схочуть. Щоб наївні в ньому розчарувалися. Бо головні герої війни вже визначені. Це Зеленський, Єрмак і Арестович.

Отакі справи, малята.

Методичка роботи з наївними вчора написана.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі