В ОП мають вирішити, що важливіше: Татаров чи існування держави

Нам може здаватися, що все це наші внутрішні справи, але і з Європи, і з Штатів добре видно "незалежність" наших суддів

Є зараз один спосіб протидіяти будь-яким спробам дискредитувати Україну – терміново призначити голову САП.

Сьогодні долю конкурсу вирішують троє суддів Шостого апеляційного адмінсуду: Федотов, Коротких і Сорочко. Вони переглядають рішення судді ОАСК Огурцова, якого судить Антикорсуд у справі "плівок Вовка" про фактичне скасування конкурсу. Нагадаю, рішення базується на неіснуючій нормі закону.

І якщо вам здається, що тут усе просто, то я вас розчарую. Достатньо подивитися на склад Апеляційного суду.

Наприклад, Ігор Федотов досі, ймовірно, є громадянином Росії. Принаймні, точно був громадянином, військовослужбовцем та суддею військового суду (!) РФ. Доказів того, що він вийшов з громадянства Росії, немає. А родина Федотова за 4 роки придбала майна на 12 млн грн при задекларованому доході близько 2,9 млн грн.

Євген Сорочко був головуючим суддею, який відмовився відкривати декларації військових прокурорів, що були незаконно засекречені колишнім головним військовим прокурором Анатолієм Матіосом, і також володіє купою майна незрозумілого походження.

Можете уявити, наскільки "незалежними" є ці судді, й хто та де насправді приймає рішення, яке буде підписане їхніми прізвищами

Можете уявити, наскільки "незалежними" є ці судді, й хто та де насправді приймає рішення, яке буде підписане їхніми прізвищами.

Нам це зрозуміло. В ЄС це зрозуміло. І в США це теж зрозуміло.

Це речі, від яких прямо залежать зараз поставки нам зброї і наша європейська перспектива. А відтак – наше виживання і наше майбутнє.

І сьогодні один із тих днів, коли в ОП вирішують, що ж їм важливіше: Татаров і його забаганки чи існування держави.

До речі, завтра також виповнюється 15 місяців, як у Раді лежить "невідкладний" президентський законопроєкт щодо ліквідації абсолютно російського ОАСК, який намагався у день повномасштабного вторгнення РФ повернути в крісло президента Януковича.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі