В районі Попасної діють найманці, що мають власну авіацію

Це пояснює присутність в українському небі Су-25 без розпізнавальних знаків збройних сил РФ, а лише з великою білою літерою Z на хвості

Легенда стверджує, що почесний член "Пенсіонінформбюро" дід Панас якось резюмував свій виступ словами "Ось така **йня, малята!"

"Пенсіонінформбюро" в районі Попасної виявило **йню і має поділитися нею з громадою.

У цьому районі діє ПВК "Ліга" (котра — колишній "Вагнер", ребрендінг у них). Діє ефективно та має певні здобутки: захопила Попасну, Світлодарськ, Троїцьке та Миронівське, посунувши звідти підрозділи двох не самих слабких наших бригад — Королівську піхоту та бійців Костянтина Острозького.

Командувач орків на цьому напрямку, генерал-лейтенант Авдєєв, зміксував рештки ПДВ (повітрянодесантні війська. — ред.) та цю ПВК (приватна військова компанія. — ред.). Досвідчені в міських боях (після Сирії) найманці потягли за собою деморалізовану десантуру, і таки у них вийшло.

Але №1 — регулярні підрозділи ЗС РФ втрачають свою роль принаймні в цій війні та на цьому напрямку. Найманці мають кращу підготовку, екіпірування, вищу мотивацію, більш ефективні на полі бою (ми згадували не раз, що війну виграє мотивована піхота). Питання: хто насправді є ЗС РФ?

Переважна більшість поповнення, що прибуло на Попаснянський напрям, — завербовані приватною військовою компанією найманці

Але №2 — переважна більшість поповнення, що прибуло на Попаснянський напрям, — завербовані ПВК найманці, а не свіжі контрактники, завербовані підрозділами комплектування ЗС РФ чи добровольці. Правда, цікаво?

Але №3 — ПВК "Ліга" має... власну авіацію. Зенітники зі "Стингера" поцілили Су-25 з генерал-майором Канаматом Боташевим за кермом. Те, що генералу було 63, то таке. Генерал, імовірно, був керівником повітряного компоненту ПВК "Ліга". І ця обставина пояснює присутність в українському небі Су-25 без розпізнавальних знаків національних ВПС ЗС РФ, а лише з великою білою літерою Z на хвості літака.

Дідуган цікавий: за часів активної служби вихватив триндюлей за управління Су-34 без права його пілотувати, потім з корешем-полковником катався на Су-27, котрий розбив, по суду виплатив штраф 5 лямів деревʼяних і був звільнений з військової служби. По дембелю прилаштувався до Санкт-Петербурзького ДОСААФ, де був зампредом по авіації.

Чи не є часом Пітерський ДОСААФ кузнею кадрів та пральною машинкою ПВК?

Логічні ланцюжки: Боташев — Петербург, спонсор ЧВК "Ліга" Женя Пригожин — Петербург, фінансує ЧВК за рахунок держконтрактів, Путін — Петербург. Чи не є часом Пітерський ДОСААФ кузнею кадрів та пральною машинкою ПВК?

До речі, Дима Уткін, очільник ПВК "Ліга", родом з міста Смоліне Кіровоградської області.

Ось така **йня, малята.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі