РФ і самотужки непогано справляється з власним знищенням

Жоден ворог не зміг би зробити такого руйнівного впливу на багату, ресурсну та величезну за площею країну, як вона сама

Напевно, це талант — приймати рішення, які зрештою призводять до результатів, що є суто протилежними до заявлених.

Плюс дві країни в НАТО та вічний ворог в особі озброєної до зубів України. Втрата лідерства на ринку вуглеводнів. Втрата політичного впливу в Європі. Найбільш широкий та руйнівний пакет санкцій у світовій історії.

Економічне падіння, а в перспективі – десятки років економічного відставання та відлучення від передових технологій та співпраці.

Мінус репутація другої армії світу. Мінус десятки тисяч убитих та скалічених, хоч це мало кого хвилює. Мінус членство у міжнародних інституціях. Мінус торгівля у всіх галузях. Мінус присутність у країні технологічних гігантів. Мінус авіаперевезення.

Звинувачення та суди щодо військових злочинів. Клеймо вбивць, мародерів та ґвалтівників на всій політичній нації Росії.

Непередбачувані наслідки для існування країни у найближчі 20-30 років за однозначно негативного прогнозу.

Менш ніж за три місяці знищити економіку та позбавити майбутнього 140-мільйонну країну – це великий талант та неймовірний успіх

Просто чудовий результат, правда? Жоден зовнішній або внутрішній ворог не зміг би зробити такий руйнівний вплив на багату, ресурсну та величезну за площею країну. Жоден. Менш ніж за три місяці знищити економіку та позбавити майбутнього 140-мільйонну країну – це великий талант та неймовірний успіх.

Сподіваюся, що Україна та її армія, наші союзники та ленд-ліз, світова спільнота та всі порядні люди у світі допоможуть президентові Росії добити свою державу. Щоб вона, нарешті, зайняла своє гідне місце у світовому співтоваристві, десь неподалік Еритреї.

Все йде за планом. Втрат немає. Військова операція продовжується.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі