Росія намагається легалізувати присутність своїх "миротворців" на Донбасі

Кількість обстрілів зростатиме

Ще вчора був у столиці, сьогодні зранку на фронті почув масштаб російської провокації, от знову в Києві, ділюсь з вами власними враженнями.

Ситуація на фронті

Товариство, я таких масштабних обстрілів не пам'ятаю з 2016-2017 років. За пів доби тільки понад 40 обстрілів. І кількість зростає. Російські війська продовжують хаотично обстрілювати мирне населення, намагаючись посіяти паніку.

Звісно, нашу уяву сьогодні перевернули обстріли дитсадка і школи. Напевно, цих дітей оберігав сам Всевишній. Діра в стіні була пробита снарядом 122 мм. На щастя він якимось дивом не розірвався. А міг, правда? Так і снаряд біля ліцею міг влучити у саме приміщення, а не поряд.

Аналогічна ситуація і у прифронтових містах окупованої території. От тільки Збройні сили не ведуть обстріл населених пунктів, звідки ведуть вогонь бойовики. Ба більше, всі підрозділи так званих ЛНДР приведені в бойову готовність, а місцеве населення лякають новинами про ймовірний наступ ЗСУ, показово евакуйовуючи дітей з навчальних закладів. Ледь не в примусовому порядку змушують держслужбовців збирати речі та готуватись до виїзду на територію Російської Федерації. Це все супроводжується активним переміщенням важкого озброєнням.

Усі підрозділи так званих ЛНДР приведені в бойову готовність, а місцеве населення лякають новинами про ймовірний наступ ЗСУ

Кількість обстрілів тільки зростатиме. Наявність російського озброєння на окупованій території сьогодні працювала на 30%. Давайте не забувати про не меншу кількістьсть БТГР РФ на східних кордонах, які в максимально короткий термін можуть прибути на підмогу.

Політика

І це все красиво лягає під зовнішньополітичні події минулих тижнів: "нормандський фотрмат", загроза наступу, заява Байдена, відповідь на неї МЗС РФ тощо.

А тепер давайте згадаємо про російські паспорти на окупованій території і війну в Грузії. Мені здається, що Росія зараз робить все можливе, щоб легалізувати присутність своїх "миротворців" на окупованій території.

Я впевнений, що це один з варіантів, який Путін розглядав по дестабілізації ситуації в Україні. І щоб унеможливити вступ до НАТО. І цей варіант сьогодні почав втілюватись на сході.

Уважно слідкуємо за новинами, тримаємо руку на пульсі і допомагаємо нашій армії. Треба попсувати нерви Москві та трішки перетягнути ініціативу, шляхом зменшення присутності російських військових на окупованій території.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі