Німеччина не вивчила уроки своєї історичної відповідальності в Європі

Лише США є запорукою недопущення новітньої реінкарнації пакту Молотова-Ріббентропа

Німеччина сама підтримує ембарго на постачання зброї Україні і, коли може, блокує своїх союзників по НАТО. І це не дивує.

Німеччина очевидно не вивчила уроки щодо своєї історичної відповідальності в європейській історії, а німецькі еліти залишаються одними з найбільш лицемірних, зарозумілих й егоїстичних. Говорив про це в минулому як з трибуни Верховної Ради, так і в очі німецьким депутатам в ПАРЄ та ПА ОБСЄ, а також особисто пані Меркель під час зустрічі восени 2018 року в Раді. (Хоча "вода камінь точить", і дії українських дипломатів в Берліні на чолі з послом Андрієм Мельником у відстоюванні національних інтересів оцінюю як досить ефективні і схвальні).

З власного міжнародного досвіду прийшов до висновку, що ледь приховану німецьку пиху і шовінізм, а також внутрішньо властиву німцям схильність до змички з Москвою для домінування над Європою, стримує лише єдиний чинник – американська потуга та залученість США у європейські справи.

Без стратегічного партнерства з США і Великою Британією уся Східна Європа буде розчавлена з двох боків імперськими Москвою і Берліном. Пакт Молотова-Ріббентропа не взявся з повітря. І лише США є запорукою недопущення його новітньої реінкарнації.

Німецькі еліти розглядають Росію як стратегічну ресурсну базу для власної індустрії та економічного панування в Європі. І заради цього готові були б легко пожертвувати інтересами усіх народів, що знаходяться між цими "монстрами".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі