Конкурс на керівника САП зірвуть. Це все, що треба знати про обіцянки Зеленського

Чудовий подарунок під ялинку ворогам

Окружний адміністративний суд Києва щойно скасував порядок проведення конкурсу на керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. (ОАСК відомий скандальними рішеннями. Торік голові суду Павлу Вовку оголосили про підозру у створенні злочинної організації та захопленні влади. – Gazeta.ua)

Це все, що потрібно знати про те, що насправді думають Зеленський і всі його татарови про боротьбу з корупцією і судову реформу, про наші євроатлантичні перспективи і про країну загалом.

Бо як уже не раз було сказано, і вибір керівника САП, і суди - це вже давно не про конкурсні процедури, а про наш геополітичний вибір, який ми робимо не на словах, а на ділі.

Додати до зриву ключових реформ ще й політичні переслідування (як би ми не ставилися до Порошенка, всі ж розуміють що таким воно і є) - так це точно сказати всьому світові перед реальною загрозою вторгення РФ - "та дивіться, не сильно ми від цієї РФ і відрізняємося, практично один народ - може й правильно вони все роблять".

Чудовий подарунок під ялинку Путіну і всім ворогам.

P.S. Це рішення не набирає законної сили до рішення апеляції, і юридично нічого не заважає проводити завтрашнє фінальне засідання. На ньому, до речі, вже пообіцяли бути кілька послів G7, включно з очільницею Посольства США Крістіною Квін.

Але завтра це рішення точно використовуватимуть підконтрольні Татарову члени, щоб зірвати фінальне засідання. І таки зірвуть. І ніякого завершення конкурсу до нового року, як обіцяв Зеленський, не відбудеться.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі