Мессі стає схожий на Людмилу Зикіну

Для "Золотого м'яча" достатньо просто виходити на поле

Пів століття тому по єдиному всесоюзному телеканалу регулярно показували виступи співачки Людміли Зикіної. Окрім оксамитового контральто, яким вона співала про "родину", Людмила мала високий зріст та щедрі принади розкішної жіночої фігури. І це дуже подобалось чоловікам, особливо із південних республік тодішнього Союзу.

Був навіть такий анекдот. Зикіну під час концерту у Закавказзі десять разів викликали "на біс", після чого втомлена співачка попросила вибачення, бо не могла більше співати – "сів" голос.

"А ты не пой, ты только ходи туда-сюда", - закричали їй із перших рядів.

А ты не пой, ты только ходи туда-сюда

Приблизно те ж саме відбувається нині із футболістом Ліонелем Мессі, якому несподівано присудили "Золотого м'яча". Запитується – за що? Звісно, геніальний Мессі може грати у футбол на високому рівні ще років десять, а, може, й більше, і буде корисним для команд, за які виступатиме. Та причому тут "Золотий м'яч" найкращому футболісту світу-2021?

До того ж, що й талант згаданої вище співачки Людмили Зикіної. Подібно до Мессі, вона не злазила з екранів єдиного на весь СРСР телеканалу і була приречена на популярність. Так само і Ліонелю Мессі нині досить лише просто виходити на футбольне поле. Все інше "намалюють" кілька дивізій піар-менеджерів міжнародних корпорацій, "обличчям" яких він є. Тож подібно до співачки із старого анекдоту, аргентинцю, аби бути визнаним "найкращим у світі", вже не треба забивати м'ячі та приводити команди до великих трофеїв. Достатньо ходити щодня перед телекамерами "туди-сюди".

Микола Несенюк, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі