Збірна України потрапила в ідеальну ситуацію напередодні вирішального матчу

У гравців після Болгарії є відчуття незадоволення

З погляду тренера збірної психологічна ситуація перед вирішальним матчем проти Боснії і Герцеговини ідеальна. Збірна України показала видатну гру з Болгарією, але не досягла результату. У гравців є відчуття невдоволення – виконана величезна робота, яка не принесла бажаного результату. Бо ті ж тренери не люблять легких перемог напередодні визначальних матчів. "Шахтар", приміром, напередодні матчу з "Реалом" громив "Зорю".

Колись повчали, що з-за столу треба вставати з відчуттям легкого голоду. І, не дай Боже, не переїдати. Так і наша команда: був великий голод, посиділи за столом, але він не минув. Тепер вся енергія піде на другу спробу.

Можу назвати вчорашній матч унікальним. Ніколи не бачив, щоби напередодні вирішальної гри наша команда так завзято працювала на полі. Це похвально, що діяли з такою пристрастю, мотивацією і натхненням. Закрадається думка, чи вистачить цього запалу нашій збірній на гру в Зеніці?

Звісно, впадала в очі велика різниця в класі. Україна в світовому рейтингу йде 26-ою, Болгарія – 70-ю. Це поруч із Панамою, Гондурасом і Іраком. Але навіть у такій грі було видно слабкі місця нашої команди – немає справжнього наконечника атак, бо є величезна проблема з реалізацією. Ще одна біда – центр оборони. Проблема залишається невирішеною з часів Євро.

Тренер стоїть перед дилемою: поставити Малиновського на гру з Боснією – ризикнути цілісним малюнком гри. Не поставити – скажуть, що мститься

Вразив Андрій Ярмоленко. Хлопець у збірній перетворюється з гидкого англійського каченяти на прекрасного лебедя. Лише він створив десяток гольових моментів. Чого не можна сказати про Зінченка. Олександр сердився, нервував, гра в нього не йшла.

Конфліктом з Малиновським Петраков загнав себе у важку ситуацію. У грі проти болгар Руслан виглядав дуже слабко. І тепер тренер стоїть перед дилемою: поставити його на гру з Боснією – ризикнути цілісним малюнком гри. Не поставити – скажуть, що тренер мститься.

Олег Федорчук, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі