Малий і середній бізнес ніколи не заведе в Раду свою партію

Щось треба міняти, бажано терміново

Підприємці змогли мобілізувати приблизно сім тисяч голосів, щоб протиснути свого представника у раду громадського контролю Бюро економічної безпеки (увійшли 15 осіб. Серед них двоє представників Спілки українських підприємців - Катерина Глазкова і Андрій Єрашов. - Gazeta.ua).

Сім тисяч голосів.

У країні, де приватний малий і середній бізнес створив чотири мільйони робочих місць.

Отже, пані та панове, ми не здатні захищати наші інтереси. Це означає, що нас будуть бити й штовхати, поки не виштовхнуть із нашої країни.

Ми не здатні захищати наші інтереси

Це означає, що наші цінності - цінності економічної свободи та самовираження - ніколи не втіляться у політичний рух, що зайде до парламенту.

Це означає нові й нові перемоги шарикових і гетманцевих, киви та мадведчуків. Аж поки зруйнована країна не впаде в руки Путіна, відчувши нарешті полегшення, що не треба самим відповідати за свою долю.

Щось треба міняти, бажано терміново.

До речі, дуже добре висвітлилися партійні уподобання. Жодна партія, окрім "Демократичної сокири" і "Голосу", не встряла у боротьбу проти олігархів, явних сепаратистів та відомих корупціонерів. Це ж партійна робота: слідкувати за перебігом подій, мобілізовувати людей, налагоджувати зв'язки.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі