Зеленський наказав чиновникам будувати заводи. Таке вже було. Закінчилося сумно

Це не їхня функція. Все, що мають робити – створювати умови для ведення бізнесу

Я розумію, як тяжко втримати себе в руках, коли маєш необмежену владу. Коли можна тикнути в людину пальцем, назвати вбивцею, і вона два роки сидить в СІЗО, ти відчуваєш себе мало не Богом. А чому б Богові не піти далі і не наказати чиновникам будувати заводи? Ну і що, що в чиновників немає грошей і це взагалі не їхня функція - вказувати бізнесу, що будувати: завод, офіси, тенісні корти чи моркву саджати. У судді теж не було доказів, але ж Андрій Антоненко сів!

У нас вже таке колись було: скільки сіяти зерна і доїти молока вказував райком партії. Закінчилося все дуже сумно. І для тих начальників. І, що найгірше, для країни, простих людей.

Все, що мають робити ваші чиновники, Володимире Олександровичу – створювати умови для ведення бізнесу. Щоб естонська президентка не виказувала вам в очі, що краще в землю гроші зариє, ніж інвестує в Україну. Бо інвестняні у вас є, а грошей нема. Саме за вашого правління стався наймасштабніший витік капіталу з України. Люди просто забрали свої гроші з економіки, якою керують гетманцеви і віддали їх країнам, де депутати не наймають кілерів для інвесторів.

Стався наймасштабніший витік капіталу з України

Спробуйте наступного разу наказати своїм "слугам" не заводи будувати, а стежити за виконанням законів, захищати права власності, не давати преференцій своїм друзям за рахунок інших. І тоді, ось побачите, заводи почнуть будуватися самі. Без ваших смішних наказів.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі