Зе-влада намагається тиснути на Штати. Це наївно і тупо

Втрата ядерної зброї – провина не США, а України

Штати – не та країна, на яку можна тиснути.

Публічні мрії Давида Арахамії про ядерний шантаж всього світу – це прямий тиск на Штати перед візитом Володимира Зеленського.

У Зеленського хибне переконання, що він може з усіма розмовляти з позиції сили, диктувати умови. Саме це, тупе переконання, призвело до втрати союзника – Грузії. Добросусідські відносини з цілою країною Зеленський обміняв на підтримку Міхеіла Саакашвілі. Думав, грузини трохи побурчать і вгамуються. Не вгамувалися. В Грузії Саакашвілі кримінальний злочинець і грузини мають гордість. Мінус один союзник.

У Зеленського хибне переконання, що він може з усіма розмовляти з позиції сили, диктувати умови

Ще один приклад – Молдова. В них теж проблеми з Росією, анексовано Придністров'я. Мая Санду зробила перший візит в Україну. Але коли Зеленський захотів насолити Порошенку, він вкрав суддю Чуаса і помножив відносини з Молдовою на нуль. Теж розраховував, що Молдова проковтне. Не проковтнула. Міжнародний скандал і мінус ще один союзник.

І коли зараз зеленські намагаються тиснути на Штати, сподіваючись, що американці визнають свою вину за грандіозне Будапештське намахалово і це посилить позиції Зеленського на перемовинах, цей фінт ушами виглядає наївно і тупо. Бо, звичайно, ніхто нічого не визнає і ніяких переваг Зеленський не отримає. Втрата ядерної зброї - провина не Штатів, а України, яка обміняла ядерний потенціал і вплив у світі на скляні бусіки від цивілізованих білих людей.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі