Спостерігаємо за третьою спробою закріпити в Україні постсовкову диктатуру

Крок за кроком Зеленський просувається углиб пастки

В Україні було кілька безуспішних спроб закріпити авторитарний режим. Обидва рази це закінчилося безуспішно. Кожного разу за справу бралися совки, а не державники. Передусім через це наміри зазнавали фіаско. Один "недороблений" диктатор безславно втік.

Зараз ми спостерігаємо за третьою спробою встановлення в Україні постсовкового авторитарного режиму. І це, на жаль, не жарт. Крок за кроком щодня Володимир Зеленський просувається углиб цієї пастки.

Зі свіжого. Державне бюро розслідувань вирішило наїхати на суддів Верховного суду, які визнали протиправним указ Зеленського щодо голови КСУ Олександра Тупицького. Отже, цікаве продовження точно буде.

Диктаторами часто стають слабкі і вразливі люди

А яка ж диктатура без культу особи. Культ особи - не завжди про когось одного. Диктаторами часто стають слабкі і вразливі люди. Таким індивідам потрібне відчуття твердого плеча в найближчому оточенні. Гітлер, наприклад, цілком схвально ставився до монументалізації образу Геббельса. Погляньте на обкладинку свіжого "Фокусу". Так, ми бачимо щось дуже схоже.

Якщо хтось ще вагався, то зараз без сумнівів можна розпочинати щоденник "Постсовкова диктатура. Невдала спроба номер три". Будемо сподіватися, що третя стане останньою.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі