Німеччина союзник Росії: на Меркель давно вже російська вушанка

Треба називати Мінські угоди німецьким планом поділу України

Володимир Зеленський поїхав зустрічатися з німцями. Що вони йому скажуть? Німці будуть казати: давай виконуй Мінські угоди, байдуже, що ні ти, ні українська держава їх не підписувала, підписували якісь організовані Порошенком пройдисвіти; але ти, Зеленський, їх виконуй, бо ми так тут вирішили.

Тож може треба називати Мінські угоди німецьким планом поділу України, і питати у цих Шредерів-Меркелів, чому досі їх союзник і корупційна кишеня "Росія" зайняла і утримує Дебальцеве? Які дії німці вчинили станом на зараз, щоб змусити свою корупційну кишеню вийти з цього українського міста, котре за німецьким планом поділу України, має лишитися Україні?

Що йому скажуть німці? Що "Північний потік-2", упс, уже якось – раз, і добудували? Може, нам слід і тут називати речі своїми іменами – що "Північний потік" є німецьким проєктом, де Росія грає роль німецького тарана, громовідвода.

Може, нам слід і тут називати речі своїми іменами – що "Північний потік" є німецьким проєктом, де Росія грає роль німецького тарана, громовідвода

Вдумаймося уважно: хіба мав би ПП хоч якийсь шанс на реалізацію без Німеччини? Хто, як не Меркель-Ріббентроп, порішала з сусідніми країнами, порішала навіть з США? Невже хтось ще повірить, що якась маргінальна Росія на таке здатна – провести свою брудну трубу водами Євросоюзу?

Що там ще скажуть німці? Будуть незадоволені риторикою Данілова та Зеленського, їх конкретними питаннями щодо членства в НАТО та Євросоюзі? Ой, які легкоранимі. Бо їм пече очевидний факт – німецьке керівництво зрадило свою країну, і діє всупереч її інтересам безпеки, безпеки своєї та сусідів.

Придивіться уважніше – на Меркель та її колегах давно вже російська вушанка, в руках – балалайка з захованими в ній пачками купюр. Тому що з Росією можна творити корупційні ґешефти, а з власним німецьким народом – набагато важче.

Німецький народ мусить допетрати, що якщо їх вожді вже давно в союзі зі східними тиранами, і це їх веде приблизно туди ж, куди й попереднього разу

Німецький народ мусить допетрати, що якщо їх вожді вже давно в союзі зі східними тиранами, і це їх веде приблизно туди ж, куди й попереднього разу. Бо зі східними деспотіями можна пізнати лише нових вимірів безумства і ницості, але аж ніяк не сили чи розуму. І, нагадаю, історія вчить: завтра ці звірі готові повернутися і зжерти свого вчорашнього друга, вони сплять і мріють розірвати руку, що їх годує.

Воістину, краще вже відвертий ворог Росія, ніж друг, який на ділі фінансує весь цей фестиваль маніяків під назвою РФ, а в усній традиції волає про права людини, мир і демократію.

Ой, німці образяться? Ой, як страшно! "Сіменси" в Крим поставлять, заводи в РФ побудують, зброю нам не продадуть?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі