Медведчук вже давно мав би сидіти в тюрмі

Можливо, процес щодо нього затягують. Йому не комфортно

Печерський районний суд міста Києва продовжив до 7 вересня домашній арешт підозрюваному у державній зраді нардепу від ОПЗЖ Віктору Медведчуку. Його арештували у травні.

Тема Медведчука не відійшла на другий план. Офіс президента її періодично підігріватиме різними інформаційними приводами.

У Медведчука ціла тіньова імперія. У нього диверсифіковані і розгалужені бізнеси, вплив на різні сфери суспільного життя. Тому по ньому битимуть із різних сторін. Тримаючи в тонусі інформаційний інтерес суспільства до цього питання. І це добре. Не може не радувати.

У середовищі громадськості дії правоохоронців щодо Медведчука оцінюють позитивно або стримано позитивно. Притомна частина суспільства кричить про нього з 2014 року. І якщо ним тільки зараз зайнялись – ну окей.

По Медведчуку битимуть із різних сторін. Тримаючи в тонусі інформаційний інтерес суспільства до цього питання. І це добре

Те, що його доганяють і йому погано – нам від цього тільки краще.

Ця людина ще з 2014-го повинна була сидіти в місцях позбавлення волі. Зараз будь-які незручності для нього, його комунікації з російськими кураторами – це нормально.

Можливо, процес затягують, але те, що йому не комфортно – очевидно.

Медведчук повинен отримати вирок за державну зраду. І мабуть за низкою інших статей. Не варто забувати, що у нього існує одна або декілька приватний армій, так званих тітушок і найманців. Сидить ціла фракція у парламенті, щодо депутатів якої є величезні запитання.

На варто забувати про інших адептів "русского мира" – Льовочкіна, Бойка.

Як буде далі у справі Медведчука? Мені здається, він не сяде. Зменшать його вплив, можливо, перерозподілять потоки, сядуть на його бізнес-теми. Йдеться про величезні гроші.

Роман Сініцин, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі