Парламент треба переобрати. Усіх кандидатів у нову Раду перевірити на наркотики

Наркомани у владі – це біда для України

Є така пісня "Каждую пятницу я – в говно!". Народний депутат Олександр Юрченко вирішив не чекати п'ятниці і почав все в четвер. З дрібниці. Юрченко потрапив у ДТП у Львові. Але поводився неадекватно. Він на "Мустангу" заднім ходом виїжджав з платної парковки в центрі і вдарив авто, яке стояло в заторі. Після цього спробував забратися з місця ДТП, але не зміг. Все це знімав другий учасник ДТП. Тоді Юрченко накинувся на другого учасника ДТП з кулаками і почав вибивати у нього телефон. Свідки відтіснили неадекватного нардепа.

Загалом така дивна реакція викликала у всіх подив і нардепа, який прийшов до Верховної Ради за допомогою Зеленського в складі партії "Слуга народу", перевірили на вживання наркотичних засобів. За даними медекспертизи, нардеп скоїв аварію, будучи під дією наркотиків. І це феєрично. Справа не в тому, що Юрченко до того, як його в політику привів Зеленський, прославився тим, що вкрав у магазині чотири пляшки пива. І не в тому, що НАБУ записало його і звинувачує в корупції. І справа навіть не в тому, що він брехливий, тупий і аморальний, але за нього радісно наосліп проголосували 34,73% виборців у Голосіївському районі Києва. А проблема в тому, що якби в будь-якій цивілізованій країні нардеп був замішаний хоч в частині з усього, у що вляпався Юрченко, то він би вже не був нардепом. А в Україні така ганьба сидить у ВР разом із ґвалтівником Іванісовим, анал-табу Яременком, яких так само привів до ВР Зеленський, і голосує за все, що скаже Зеленський і Єрмак. І така лояльність до Банкової гарантує йому перебування у Верховній Раді України.

Якби в будь-якій цивілізованій країні нардеп був замішаний хоч в частині з усього, у що вляпався Юрченко, то він би вже не був нардепом

Цікаво, Банкова з ДБР і зараз будуть давати на поліцію, щоб виправдати свого вірного прислужника, як вона це робить весь час? Але я в черговий раз розумію, що "Слуга народу" - це не тільки партія брехунів, аферистів, слуг олігархів і корупціонерів, але вони збіговисько наркоманів. І вони із Зеленським керують Україною. Тому необхідно всю цю шоблу терміново перевірити на наркотики. І не в клініці Пальчевського. Тому що наркомани у владі - це біда для України. А значить, цей парламент має бути переобраний. І всіх кандидатів у нову ВР перевірити на наркотики. Інакше ситуацію не виправити і Зеленський знову заведе в Раду наркоманів. А це точно не потрібно Україні!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі