пʼятниця, 09 липня 2021 11:23

Підозрюваний у хабарництві нардеп влаштував ДТП на Mustang і хотів утекти: відео

Минулого четверга народний депутат від "Слуга народу" Олександр Юрченко в центрі Львова за кермом Ford Mustang в'їхав у Volkswagen Jetta, потім напав на водія.

О 14:10 депутат на Ford Mustang із держномером КА1988СТ (1988-й – рік народження Юрченка) заднім ходом виїжджав із паркінгу готелю "Жорж" і в'їхав у Volkswagen Jetta. За кермом Volkswagen був львів'янин 25-річний Всеволод Боровець, повідомляє ZAXID.NET.

Після цього депутат на авто намагався втекти, але не зміг. Дорога була заблокована іншими машинами, які стояли в заторі. Водій Volkswagen почав знімати на мобільний телефон. Нардеп у відповідь вирвав у нього телефон.

"Він двічі вдарив мій автомобіль. Перший раз справа, коли виїжджав заднім ходом зі стоянки біля готелю "Жорж". А потім намагався втекти й посунув авто вдруге.

Але був затор, тож він не зміг далеко від'їхати. Коли я почав знімати на смартфон, він намагався силою відібрати його. Поводився неадекватно й агресивно, декілька разів ударив і штовхнув мене. Казав, що матиму проблеми", – розповів чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доки Зеленський обіцяє рівні можливості, його оточення ганяє на номерах без штрафів

Потерпілий також стверджує, що координація рухів депутата була порушена. У Юрченка були "ненормальні зіниці", зі слів чоловіка.

Боровець розповів, що їх обох доправили на перевірку на стан сп'яніння. І в Юрченка експрес-тест показав наявність MDMA, відомого як екстазі.

32-річний Олександр Юрченко балотувався до Верховної Ради 2019 року на округу в Голосіївському районі Києва від партії "Слуга народу" президента Володимира Зеленського.

Автор: @sluganarodu.yurchenko.211
  Юрченко йшов до парламенту під брендом "Слуги народу".
Юрченко йшов до парламенту під брендом "Слуги народу".

Торік у вересні НАБУ опублікувало відеоматеріали про передавання хабаря Юрченку.

Бюро підготувало проєкт підозри, але не могли його вручити без підпису генпрокурорки Ірини Венедіктової. Вона заявила, що недостатньо підстав. Згодом Венедіктова підписала підозру. Юрченка виключили з фракції "Слуга народу".

Нардеп попросив передати йому через посередника $13 тис. хабаря за внесення пропозицій до законопроєкту "Про управління відходами" та надалі ще $200 тис. для підкупу депутатів - членів Комітету, за інформацією слідства.

Вищий антикорупційний суд узяв Юрченка під варту з альтернативою внесення застави в понад 3 млн грн. Потім нардеп вийшов під заставу.

Торік у вересні президент Зеленський заявляв, що підозрюваний у хабарництві Юрченко "обов'язково сяде в тюрму".

Згодом Зеленський заявив, що він "не саджає".

2019-го під час виборчої кампанії країною розвісили політичну рекламу "Зе!президент - слуга народу": "Весна прийде - саджати будемо", "Кінець епохи брехні", "Кінець епохи жадібності", "Весна покаже, хто де крав".

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний у хабарництві нардеп влаштував ДТП на Mustang і хотів утекти: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути