Тон Байдена на саміті з Путіним був жорстким і агресивним. Домовитись не вдалося

Момент з небажанням озвучувати щось серйозне пресі насправді важливий

Реакція русо-пропаганди підтверджує: Путіну не вдалось ні про що домовитись з Байденом. Отже пропагандистам лишається хіба чіплятись за дрібниці.

Виглядає тупо і хамськи, але Путін точно похвалить: жарти про "дівчину і обридлу жінку" цілком до смаку любителю жартів про "статеві ознаки бабушки". І кого цікавить, що пропагандисти суперечать самі собі: Байден в них одночасно і "дід" практично безпорадний, і цілком собі жвавий "хлопець".

А от момент з небажанням озвучувати щось серйозне пресі насправді важливий. Це Трамп міг наговорити на сотню скандальних заголовків, а потім не зробити нічого, посилаючись на "передумав", чи "обставини змінились", чи "Конгрес проти". У Байдена, судячи з усього, ситуація інакша: якщо він пообіцяє публічно "буде пи*дець", то за відповідних умов йому доведеться цей "пи*дець" таки влаштовувати, незважаючи ні на що. Тому він воліє промовчати і зберегти собі простір для маневру. Тим вагомішими стають репліки, котрі він дозволив собі озвучити. Так, це і жарт про "завоювання Росії" теж.

До речі, різке звернення до журналістки ("Ви помилились з вибором професії, якщо не розумієте"), а потім вибачення також наводять на певні висновки: Байден просто не міг швидко облишити той тон - жорсткий і агресивний, який використовував у розмові з Путіним. Пізніше він вже переналаштувався на звичайний стиль і навіть спокійно вибачився перед пресою ("Я не маю бути таким розумником"). Теж показово.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі