Україна обнадіяла у грі проти Північної Ірландії

Шанси на вдалий старт на Євро зростають через оборонні проблеми Нідерландів

Гра України проти Північної Ірландії обнадіяла. Особливо в першому таймі. Гравці, схоже, вже остаточно перемкнулися з клубів на збірну. Cвоїми діями на флангах cподобалися Андрій Ярмоленко й Олександр Зубков. Вони підтримували високий темп, створювали гостроту. Особливо запам'яталася комбінація, розіграна нами в один дотик, коли Віталій Миколенко виводив на удар Ярмоленка й лише в останню мить удар українця заблокував Фергюсон. Це було зроблено в стилі найкращих збірних континенту.

Загалом у першому таймі вся команда непогано рухалася, вибухала різкими атаками й контратаками. Добре діяли в захисті. Фактично за весь матч Північна Ірландія створила один момент для Бущана, аби Георгій показав себе з найкращого боку й довів, що саме він зараз є першим номером збірної.

У другому таймі наші дещо "підсіли", але це й зрозуміло. Тренери використали заміни, а кожному гравцеві, за невеликим винятком треба 15 хвилин, аби увійти в гру.

Шевченко правильно вчинив щодо Зінченка

Вважаю правильним рішення тренерів сформувати захисну лінію із гравців "Динамо". Вони перебувають зараз у гарному психологічному тонусі, маючи прекрасний результат у внутрішній першості.

Мене не насторожує пізній приїзд Зінченка. Андрій Шевченко, як ніхто, знає, як це - програвати у фіналі Ліги чемпіонів. Смикати Зінченка відразу після фіналу не було сенсу. Тим більше, що він був безпосереднім учасником епізоду з пропущеним м'ячем. Тепер Олександру треба перезарядити батареї, виспатися й приїхати в команду без самоїдських думок.

Зрештою, я зі стриманим оптимізмом очікую на чемпіонат. Бачив недавній матч Нідерландів із Шотландією. Наш перший суперник має проблеми з організацією гри, а, особливо - в захисті. Думаю, наші шанси на вдалий результат зростають.

Олег Федорчук, для Gazeta.ua

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі