Чекаю, щоб українці не сходили з розуму за Євробаченням

Це пісенний конкурс, там усе суб'єктивно. Виграли – круто. Не виграли – нічого страшного

Нагадайте, а хто був падлюкою у 2016 році? Зараз - зрозуміло, що жюрі. Слава Богу, ситуація чітка і однозначна. А от Джамалі, нагадаю, найвищого балу не дало ані жюрі, ані глядачі. Вона в обох голосуваннях була на другому місці. Жюрі обрало Австралію, глядачі - Росію. А виграла - Україна.

От і згадую - хто був винуватий того разу. Чи ніхто, раз ми виграли?

Росіяни тоді кричали, що все підстроєно і не справедливо. Бо люди - найвище мірило, віддали голоси Лазарєву. Тому, якщо у сьогоднішній ситуації ви вважаєте більш справедливими голоси глядачів - то і маєте погодитися з тим, що 6 років тому Джамала теж виграла не справедливо.

Так завжди - невміння приймати ситуацію і вічні пошуки винних приводять до нелогічної поведінки. Це грьобаний пісенний конкурс, там усе суб'єктивно.

Невміння приймати ситуацію і вічні пошуки винних приводять до нелогічної поведінки

Я все чекаю наступного. Щоб українці не так колосально сходили з розуму за тим Євробаченням. Ну прикольний легкий розважальний конкурс, хороша ідея, шоу, - подивилися, виступили і ок. Виграли - круто. Не виграли - нічого страшного.

Не хочу применшувати значення Євробачення, особливо для ЛГБТ ком'юніті. Усе ж, це не така незначна подія, як у нас часто її позиціонують. Але і перебільшувати теж не альо.

Ідеально було б, якби ми навіть з останнього місця наших артистів зустрічали із підтримкою.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі