Зеленський грає зі Степановим у гру "цар – хороший, бояри – погані"

Зараз міністр охорони здоров'я тягне рейтинг владної команди вниз

Після виходу країни з серії локальних локдаунів, які принесли владі серйозні електоральні мінуси, команда Зеленського нарешті вирішила "прибрати" міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

Все логічно. Зараз після Шмигаля Степанов один з ключових публічних подразників, який тягне рейтинг владної команди вниз.

Степанова і так довго тримали.

Прибирають на максимальній хвилі як суспільного негативу, так і найгірших показників у Європі та світі у боротьбі з коронавірусом.

Зміна відбувається дуже вчасно.

По-перше, найближчим часом нових хвиль коронавірусної інфекції в Україні не передбачається.

По-друге, останні кілька місяців Степанов заворушився, що вилилось у перші непогані результати. Але основні результати щодо поставки вакцин та успіху у вакцинації ми побачимо через кілька місяців. І успіх вже буде прив'язаний до нового міністра. А отже публічно частина електорату це буде сприйматиме, як правильне кадрове рішення Зеленського, який особисто втрутився і врятував ситуацію. Тож Офіс президента, зігравши у свою улюблену гру "цар – хороший, бояри – погані", дозволить лишитись останнім у "суцільному електоральному профіті".

У цій схемі є лиш одна слабка ланка - Кабмін Шмигаля. Там і далі кожного дня провалюють соціально-економічну політику. Чого тільки вартує останній скандал довкола спроби регулювання цін на бензин та дизель. Що робити з цим Кабміном Офіс президента поки не знає.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі