Влада хоче залізти брудними лапами у заощадження українців

Корову треба спочатку кормити, а потім – доїти

Я дуже проти несплати податків. Borsch платить податки у повному обсязі. І я не наївна людина. Я розумію, що частину цих податків вкрадуть. Частину – використають нераціонально. Але так само я розумію, що якщо я не заплачу ці податки, пенсіонерам не буде чим платити пенсії, матері-одиначки не отримають допомоги, а дороги будуть мостити кізяками.

Але! Піднімати тему сплати податків зараз – це знущання над людьми! Чемпіонат боротьби з коронавірусом завершився нищівною поразкою. Вакцини отримали всі, крім України. І тепер у нас єдиний рецепт виживання – карантин. Бізнес не працює. Сотні тисяч людей втратили роботу. І тут такий виходить Гетманцев і каже: нам мало, давайте ще! (Голова Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев пропонує зобов'язати українців віднести в банк всю накопичену готівку і заплатити з неї 5% податку. - Gazeta.ua)

Немає з чого давати!

Після 5 років економічного зростання, другий рік поспіль падає ВВП.

Бізнес не працює. Сотні тисяч людей втратили роботу

У 2020-му стався найбільший відтік іноземних інвестицій з України за 20 років.

Збитки основних платників податків у 2020 році становили 338 млрд грн – це вдвічі більше, ніж у 2019. Третина підприємств – збиткові!

Це значить, що люди, які там працюють, або не отримують зарплату, або отримують мінімальну. І оці гетманцеви зараз хочуть залізти своїми брудними лапами у заощадження, завдяки яким люди мають хоч якийсь шматок хліба? Серйозно?!

Податки у сучасному світі – це стимулятори розвитку економіки. За допомогою податків розвинені країни спрямовують бізнес і капітал у пріорітетні галузі, де можуть отримати переваги та заробляти більше. І тільки наші "реформатори", всі ці милованови-гетманцеви, розглядають податки, як данину – гроші для хана і його челяді. Зараз смішно і боляче одночасно від того, як такі дрімучі персонажі із економічними ідеями часів Золотої Орди, змогли впарити себе на виборах як реформаторів.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі