Путін хоче війни. Але порожній російський холодильник виграв нам трохи часу

Соціологи перемогли військових

Послання Путіна до Ради федерації виявилося примирливим посланням старіючого диктатора, який хоче почути кожного і дати всім по три копійки. Насправді, судячи з усього, було два варіанти. Один войовничий, а інший примирливий. І тут соціологи перемогли військових. Поки що.

Судячи з усього, після довгих дискусій і цифр соціологічних досліджень та фокус-груп було прийняте рішення проводити вибори без маленьких переможних воєн. Тому в посланні Путіна так багато конкретних цифр про збільшення соцвиплат, допомоги знедоленим і просто на будівництво житла.

Путін зіграв у гру "почую кожного" і назвав третину регіонів РФ куди піде допомога. Також він зрозумів, що екологічні питання збуджують росіян більше, ніж ЛДНР і розповів, як будуть вирішувати питання брудних міст.

Ці історії можна продовжувати, але для нас куди важливіше інше питання: чи відміняється війна? Перше, що потрібно пам'ятати: цілі Путіна щодо України та ЛДНР залишаються незмінними. І хоча зараз градус напруги може впасти, потрібно не втратити час для підготовки до нової ескалації. Війна є домінантою в голові Путіна. Сьогодні він наступив на горло своїй пісні. Але він хоче війни і буде її прагнути.

Пустий російський холодильник дозволяє нам виграти трохи часу. Головне пам'ятати, що цей час не резиновий.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі