Нові санкції США. Путін у відповідь буде "бомбити Воронеж"

Наближають кінець путінського режиму

Деталі й прізвища уточнюються, але судячи з першої офіційної інформації, американці ввели безпрецедентно жорсткі санкції. От так Байден, от так... молодець! А то деякі вже поспішили записати його в слабаки.

Путін у відповідь буде "бомбити Воронеж", тобто продовжить будувати нову залізну завісу, закручувати гайки, випилювати Росію із світової економіки, бити по інтересах самих росіян.

Проте, санкції наближають кінець путінського режиму, а значить звільнення Росії. Крім того, вони позбавляють Кремль ресурсів для кривавої експансії. Тому вони "нам на благо", хоч персональні, хоч секторальні.

Будь-які російські "контрсанкції" проти США "як вепрові шротина". Після кожного загострення в російсько-американських відносинах падає курс рубля, а не долара. Це найкращий показник того, хто в цій історії слон, а хто Моська.

Моська здатна тільки голосно гавкати, вводити "контрсанкції", тобто кусати саму себе за дупу. Слон може в будь-який момент просто наступити на неї і, не озираючись на купу лайна, що утворилася, піти далі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі