Зеленський поставив завдання будь-якою ціною домогтися перемоги Вірастюка

Вже на другій дільниці, де переміг Шевченко, скасовують вибори

А тепер увага! Буде дуже цікаво. Одночасно кілька джерел з Офіса президента і ЦВК підтвердили мені, що на окрузі №87 в Івано-Франківській області за фактом переміг кандидат від "За майбутнє" Олександр Шевченко. Мене важко запідозрити в симпатіях до "За майбах" і Коломойського, як і до "слуг". Я можу симпатизувати особисто Вірастюку, як людині. Але тут інша історія. Зеленський фактично зараз поставив завдання перед усіма - домогтися перемоги для їхнього кандидата. Будь-якою ціною. Інакше проєкт "Слуга народу" можна закривати. Тому не важливо, хто виграв, але перемога повинна бути у "слуг". І ось це погана історія. Тим більше, що я бачу, як вона реалізовується.

Вже на другій дільниці, де переміг Шевченко, скасовують вибори. Це днище і "російський варіант". На першій дільниці перемагав Олександр Шевченко. У нього було 377 голосів, а у Василя Вірастюка - 141. Скасували. На другій дільниці Шевченко і Кошулинський набрали по 172 голоси, а Вірастюк - 73. Теж скасували. А різниця в голосах на користь Шевченка йде в сотні голосів. Ну, і хто після цього Вова? Новий підрахуй?

Я проти подібного. Тим більше, що такими фальсифікаціями демократія не будується. Зеленський, мабуть, забув, як перемагати чесно, а перемогти йому хочеться. І, як сказало одне з моїх джерел: одні скупили, а інші хочуть у них вкрасти. Але в лайні будуть всі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі