Росія б'є на сполох. НАТО йде ва-банк

Кремль викрив підступний задум "натівських наймитів"

У Росії вже немає ніякої пандемії. Український фашизм і бандерівщина тимчасово відійшли на другий план. Весь телевізійний офіціоз б'є на сполох. Смертельна загроза насувається на Росію. Вона знову в небезпеці! Тому що, виявляється, "НАТО йде ва-банк". Так називається текст, який опублікувала на "Ехо Москви" офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова.

Картковий термін "ва-банк" означає, що гравець ставить всі свої гроші. У переносному сенсі цей вислів означає, що хтось йде на великий ризик. Тобто, НАТО, цей військовий блок, чий військовий бюджет складає понад $1 трлн, більше 70% від загальносвітового обсягу коштів на військові витрати, збирається всю цю громаду обрушити на Росію. Що ж сталося?

Виявляється, вся справа в тому, що 4 лютого голова штабу Навального Леонід Волков заявив, що протести в Росії відміняються і відновляться навесні і влітку. Це вже само по собі тривожно, адже ясно ж, що цей Волков щось задумав проти Росії. Але що? А головне до чого тут НАТО?

І російський МЗС в особі Марії Захарової, а також російський телевізор весь цей підступний задум викрили і оприлюднили. "Волков 9 лютого 2021 роки змінює рішення і оголошує, що акції триватимуть в лютому", - б'є на сполох Захарова. І тут же пояснює, що "8 лютого 2021 року в Постійному представництві Польщі при ЄС в Брюсселі відбулася зустріч з Волковим і Ашурковим, в якій брали участь країни ЄС, США, Британія. А по суті - це зустріч країн НАТО. Натівці проінструктували "опозицію", а насправді своїх агентів впливу, як їм далі "хитріше" вести підривну роботу". Кінець цитати.

Натівці проінструктували "опозицію", а насправді своїх агентів впливу, як їм далі "хитріше" вести підривну роботу

У зазначений Захаровою день в зазначеному нею місці, дійсно відбулася онлайн-бесіда, в якій брали участь Волков і Ашурков. Ось тільки їхніми співрозмовниками не були ні генсек НАТО Єнс Столтенберг, ні будь-хто з тих, хто хоч якось міг би представляти цю організацію. У бесіді з соратниками Навального взяли участь посли Великої Британії, США, Канади, України, а також представники дипкорпусу ЄС. Можливо, блок НАТО був присутній на цій розмові віртуально, у вигляді безтілесного духу або запаху, і Захарова цей запах відчула. Їй видніше. Будемо вважати, що акція, про яку Волков оголосив 9 лютого і яка має відбутися 14 лютого - це і є той самий "натівський ва-банк".

Акція, яку запропонував Леонід Волков, називається "Любов сильніша за страх". Він закликав росіян ввечері 14 лютого, в День святого Валентина, вийти в свої двори, включити ліхтарики на телефонах і постояти так кілька хвилин.

"Ви підніміть свої телефони-ліхтарики - а хтось, може, принесе і свічки - і зробіть з них сердечко. Все-таки, 14 лютого! Сфотографуйте зверху, з однієї з квартир, і викладіть фото в Instagram. Нехай стрічки соцмереж заповняться тисячами таких палаючих сердець з десятків російських міст", - закликав Волков.

Треба відзначити, що Кремль сприйняв цей підступний задум натівських наймитів з мужньою гідністю. Пєсков оголосив, що влада не збирається грати в кішки-мишки, а ті, хто порушує закон, будуть покарані. Ймовірно, крім "санітарної справи", слід чекати "справи ліхтариків".

Соловйов повідомив, що ця акція з ліхтариками йому нагадує, "як диверсанти під час війни показували цілі німецьким бомбардувальникам"

Соловйов у своєму "Вечорі" від 9 лютого повідомив, що ця акція з ліхтариками йому нагадує, "як диверсанти під час війни показували цілі німецьким бомбардувальникам". А "політолог" Дмитро Євстаф'єв підвів під натівську диверсію наукову базу. Виявляється, вони, ці натівські агенти, "формують простір соціокомунікаційної гібридності". Промовивши ці чотири слова і жодного разу не зупинившись "політолог" Євстаф'єв переможно обвів поглядом студію, явно чекаючи оплесків, але присутні стрималися. Тоді "політолог" вагомо додав: "Вони мітять територію. А знаєте, що це означає? Що з нами почали грати всерйоз!".

Змушений зізнатися: коли я вперше прочитав цю пропозицію Волкова, вона не викликала у мене ентузіазму. Здалася несерйозною. Наша мета: режим - повалити, Путіна - на нари, політв'язнів, у тому числі, природно, Навального, - на волю. А тут - ліхтарики. Річ, звісно, ​​сильна, але може не спрацювати. Але з іншого боку, ось особисто у мене ось прямо зараз немає якоїсь ідеї, як негайно повалити режим і домогтися всіх інших цілей. Знову ж таки, якщо цей не просто Волков, а ціле НАТО весь свій трильйон доларів на кін ставить... Коротше, піду світити ліхтариком. Тим більше, що сама ідея: "любов сильніша за страх" - правильна, мені подобається.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі