Із Зеленським в України нема майбутнього

Повинен з'явитися новий проєкт

Багато людей звично живуть у своїй інформаційній кулі і не готові побачити реальну картину світу. Є величезна кількість тих, хто не розуміє, чому Зеленський може перемогти у другому турі Порошенка, Тимошенко або Бойка, якби вибори проходили сьогодні. Адже неозброєним оком видно всі провали і слабкості Зеленського, який став реально найгіршим зі всіх президентів. Прихильники цих політиків не розуміють, що за їхніх кумирів не хоче голосувати більшість українців. Тому поки Зеленський виграє в другому турі, з урахуванням того, що він і його оточення загрузли в брехні, корупції і скандалах.

Якщо взяти того ж Порошенка, то все ще велика кількість проєвропейськи налаштованого електорату не хоче голосувати за нього. А якщо до другого туру вийде Зеленський і Бойко, про що зараз марять у вологих мріях на Банковій, то весь промайданний електорат, скрегочучи серцем, проголосує за Зе або частина не прийде на вибори. Але точно не за Бойка.

Зеленського може перемогти новий кандидат, якого готові підтримати українці. Того, хто подарує їм надію і запропонує план

Звідси напрошується висновок - Зеленського може перемогти новий кандидат, якого готові підтримати українці. Того, хто подарує їм надію і запропонує план. Хтось не зі старої гвардії і не з нових гумористів. Той, хто зможе об'єднати навколо себе як лідерів громадської думки, так і професіоналів, які зможуть переконати суспільство, що їм під силу те, чого люди наївно чекали від Зеленського, у якого не було ні плану дій, ні команди, ні розуміння, як працює держава. Той, за ким не буде шлейфу з корупції й олігархів. А значить, повинен з'явитися новий проєкт. Проєкт, у який повірять різні люди і який дасть шанс Україні. Тому що із Зеленським у України майбутнього нема. Є лише жалюгідне існування.

Оригінал


Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі