Олігархи створили Зеленського. Вони його і знищують

Роблять це навіть тоді, коли підливають теплу водичку в його теплу ванну

Президент Володимир Зеленський бідкається. Каже, олігархічні медіа створюють атмосферу зради і безпросвітної туги і тому люди перестають його любити.

До речі, правда. Створюють. Але фішка в тому, що саме президентство Зеленського стало результатом атмосфери зради і безпросвітної туги. Саме тому його захотіли вибрати. Саме тому люди вважали, що країна йде в неправильному напрямку. Саме тому сам Зеленський повірив і досі вірить, що він прийшов рятувати країну, яку руйнували.

Зеленський отримав країну, де економіка росла 4 роки поспіль. Де доходи населення вийшли на історичний максимум для України. Де боргове навантаження постійно знижувалося. І де за визнанням наших західних партнерів за 5 років було зроблено більше реформ, ніж за попередні 20.

І ось в такий момент вибирають людину "від зворотнього", яка стверджує, що все дуже погано. Чому це стало можливим? Тому що олігархічні медіа створили атмосферу зради і безпросвітної туги. Зеленський президент - це квінтесенція тієї самої безпросвітної туги.

Олігархічні медіа створили атмосферу зради і безпросвітної туги. Зеленський президент - це квінтесенція тієї самої безпросвітної туги

Саме тому ми бачили парадокс, коли люди оцінювали стан у своєму регіоні краще, ніж у країні. Бо картину навколо вони бачили. А про картину в країні їм розповідали олігархічні медіа. Чому олігархічні медіа це робили? Тому що їм не подобалися реформи, які проводили спільно із Заходом. І вони дискредитували ці реформи. І сам Зеленський їм в цьому допомагав. Чи хтось забув жарти про "лікаря смерть"? Уляна Супрун реалізовувала реформу, яка забирала ресурси у корупціонерів, корупціонери мочили Супрун і Зеленський їм допомагав. Своїми жартами, які допомагали дискредитувати реформу.

І чому тепер хтось бідкається? І так, олігархічні медіа будуть це робити і далі. І щоб цього не було, треба зменшити вплив олігархів. Але у нас він виріс за останній рік. І сталось це за допомогою президента, який бідкається. І не робить реформ, які могли б зменшить вагу олігархів у економіці. І результат може бути тільки один. Рейтингу не буде. Те саме неминуче розчарування. І його, напевно, не можна уникнути. Але можна зробити реформи і змінити країну. І піти з високо піднятою головою. А можна дружити з олігархами і запускати карусель. Що не змінить ні країну, ні стану безпросвітної туги.

Олігархи створили Зеленського. Олігархи його і знищують. І роблять це навіть тоді, коли підливають теплу водичку в його теплу ванну.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі