У Єрмака є "геніальна" ідея, яка паралізує взаємини Кабміну і Нафтогазу

Юрія Вітренка хочуть призначити на посаду міністра енергетики

Кілька сорок на хвості принесли, що Зеленський сьогодні ввечері збирає фракцію своїх "слуг" і буде агітувати за призначення Юрія Вітренка на посаду міністра енергетики. Як з'ясувалося, ми маємо справу з черговою "геніальною" ідеєю Єрмака.

На цій "геніальності" доречно зупинитися докладніше, оскільки є дві важливі обставини. Перша - у Вітренка жорсткий конфлікт з колишнім шефом Андрієм Коболєвим. Притому із взаємними образами, судами і спрагою сатисфакції. Старі друзі Вітренко і Коболєв сьогодні - закляті вороги. Зважаючи на це, призначення Вітренка швидко призведе до жорсткого особистісного конфлікту двох чиновників, але вже на державному рівні, і до очікуваного паралічу взаємин Кабміну і Нафтогазу. "Лічняк" у цій історії щільно перекриє здоровий глузд.

Старі друзі Вітренко і Коболєв сьогодні - закляті вороги

Але якщо ви думали, що це погана новина, а друга буде трішки краща, то ви помилилися. Друга обставина ще гірша - Коболєв для МВФ і інших наших західних партнерів є зрозумілою людиною і свого роду священною коровою. Наїзди на нього, під якими б гаслами вони не здійснювалися, матимуть цілком відчутні наслідки на різних рівнях і гарантовано - у зовнішньоекономічних відносинах з союзниками.

Загалом, якщо ви думали, що у нас криза у владі і гірше бути не може, то тепер можна буде подивитися на те, як Єрмак доводить ситуацію до днища. Виникає відчуття, що для нього це мета. І думаю, що моносброд його забаганки підтримає, навіть розуміючи, до чого це призведе. Так що варто запастися попкорном. І теплими речами. Зима почалася. А ця історія може привести до різних наслідків.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі