Путін пожинає лаври "карабаського миротворця"

"Русский" рейх має бути зруйнований

1. "Русский" фюрер, як я і припускав, "раптово" пожинає лаври "карабаського миротворця".

Він одночасно:

- "рятує карабаських вірмен";

- "погоджується" з поверненням відвойованих у них Азербайджаном 30 років тому за допомогою російських військ т.зв. "буферних територій";

- вводить війська на міжнародно визнану територію ще однієї країни, які залишаться там, звичайно, не на "5 років", а за бажанням Путіна - тобто до кінця його рейху.

2. Президент Алієв начебто святкує перемогу - в реальності дійсно максимально можливу при наявності в "сусідів" рейху на чолі з "християнським фюрером". Але розширення Азербайджаном своєї зони контролю в Нагірному Карабасі стає неможливим. Знову ж таки - до кінця рейху. Путін звідти сам не піде. Як не піде він сам ні з Криму, ні з ОРДЛО.

3. Прем'єр-міністр Пашинян йде (або його забирають), а на його місце Путін в результаті (неважливо, як) ставить того, кого захоче. Ну або ще варіант - вони якось "домовляються" на умовах повного васалітету а-ля Лукашенко. У будь-якому випадку за фактом окупація Вірменії росіянами стає більш, ніж повною, знову ж таки - до кінця рейху.

Висновок. Поки існує цей рейх, поки Захід не затягне у нього на шиї зашморг - реального миру і нормального життя у народів Закавказзя (включаючи грузин) не буде. А буде вічна "війна/миротворчість" росіян, залежність яких би то не було "сторін" від волі їх фюрера.

Поки існує цей рейх, поки Захід не затягне у нього на шиї зашморг - реального миру і нормального життя у народів Закавказзя не буде

Глобальний висновок. "Русский" рейх має бути зруйнований. (с)

Перспектива. Азербайджанці і вірмени, як багатовікові/вічні сусіди, колись мають вирішити всі спірні питання між собою. Раз і назавжди. Як - точно невідомо, але що відомо точно - без росіян. Інакше "ця музика буде вічною".

А поки - маємо те, що маємо. За фактом Путін зараз "на коні". І дуже вчасно - до вступу на посаду нового президента Сполучених Штатів. Подобається це комусь чи ні (нам - звичайно, ні), але все сталося так, як було вигідно російському фюреру в парадигмі розширення сфер впливу його рейху. Візьму на себе сміливість припустити: так, як він і планував.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі