Коронавірус знесе Зе-владу

Хворих буде більше. Напруга у суспільстві зростатиме

Для боротьби з коронавірусом у США розробили вакцину від Covid-19. Pfizer і BioNTech зможуть поставити на ринок 1,3 млрд доз вакцини протягом наступного року.

Для боротьби з коронавірусом в Україні з понеділка забороняються будь-які планові операції.

Тобто, якщо тобі треба лікувати зуби, ніс, старі травми, ти будеш чекати або кінця епідемії, або коли тобі стане так погано, що в лікарню тебе привезуть вже відкачувати. А в цей час стоматологи, лори, хірурги та інші лікарі будуть сидіти без роботи, або підуть медбратами в ковідні лікарні. І дякуватимуть головному санітарному лікареві Ляшку за турботу про своє і ваше здоров'я.

Все очікувано. Протидіяти вірусу ефективними заходами чи брєдом? Звичайно, брєдом! Тому 8 місяців часу, який був на підготовку, витратили не на боротьбу з коронавірусом, а на підготовку до виборів. 8 місяців говорили не про медицину, а про те, як літає на парасольці Верещук або як президент їздить країною за державні кошти агітувати за свою партію. Тому досі в нас немає тестів, зате Зеленський хвалиться, що у нас смертність від Covid-19 нижча, ніж у Німеччині. Дурнику, хто ж тобі повірить? Якби хворих у нас нормально тестували, цифри були б радикально інші!

Заборона оперувати – перша ластівка

Я думаю, заборона оперувати – перша ластівка. Хворих буде більше. Місць вже не вистачає. Напруга у суспільстві зростатиме. Ні стратегії, ні фінансових можливостей для виправлення ситуації на краще у української влади немає. Залишається одне: безумні і гротескні заходи, які мають показати суспільству, що влада щось робить. Будуть щось закривати, щось забороняти, можливо, на головних площах спалюватимуть норок, порохоботів чи книжки з медицини. Загалом, робитимуть будь-яку дічь, щоб відвернути увагу людей від проваленої боротьби з вірусом.

Але, на мою думку, це вже не допоможе. Схоже, саме коронавірус знесе владу некомпетентних ідіотів.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі