Гарбуз ідеально поєднується з оселедцем
Спробуйте. Це так по-українськи
Берете гарбуз, ріжете його, не жаліючи прокльонів та матюків, бо він твердий, як каменюка. Видихаєте. Розділяєте на маленькі шматочки, бризкаєте олією, запікаєте. 180 градусів, 10-12 хвилин. Дістаєте. Даєте йому охолонути. Викладаєте зверху шматочок оселедця. Їсте. Пробачаєте гарбузу все на світі, бо він поєднався з оселедцем та став охрінезним.
Ви розповзетесь від бажання і задоволення навіть якщо терпіти не можете гарбуз. Оселедець тут вирішує все. Він бере та балансує гарбузову солодкість. Плюс йогурт з сіллю та перцем. Я навіть готовий взяти на себе гріх та сказати, що то смачніше за парочку картопля плюс оселедець. Називайте мене після цієї заяви невіруючим - пофіг. Просто спробуйте. Це так по-українськи, що я втрачаю від цього розум. Можете не запікати гарбуз, а просто додати олію та їсти його сирим з тим оселедцем плюс свіжомелений перець.