Порошенко і Зеленський не винні, що у армії на озброєнні 45-річні літаки

У Кремля є давня стратегія: що б не сталося, вивернути так, щоб українська влада виглядала жалюгідно і недієздатно

Щоразу, коли в нас трапляється надзвичайна подія з технікою, з Москви запускають, а тут весело підхоплюють, що Порошенко, Зеленскький, Свинка Пепа чи хто там ще у нас буде наступним президентом, все украв! Армія, ЖКГ, медицина, сільське господарство розвалені! 30 років крадуть! Капусту всю пожерли, сволота!

Насправді ні Порошенко, ні Зеленський, ні Свинка Пепа не винні в тому, що у армії на озброєнні літаки, яким 45 років. Тут доречна безсмертна фраза класиків: все украли до нас! Так, ті самі благообразні дєдушки Кравчук, Фокін та інші, які зараз кривлять свої зморщені мордочки у вдаваній жалобі. Це вони навіть не розікрали, а просто просрали армію, коли не фінансували її десятками років та дозволяли розпродавати за безцінь своїм посіпакам. І зрозуміло, що армія літає, їздить, плаває на старих машинах не тому, що генерали тупі і цього не бачать. А тому, що ми хронічно бідна країна і просто не можемо дозволити собі літати на новеньких Боїнгах. Як би нам не хотілося це змінити, але бідність – хрест, який нам нести не рік і не два. І ніякий Зеленський, навіть, якби він був у 10 разів кращий за себе сьогоднішнього, нічого радикально не змінить.

Не треба писати погано про армію. Не треба звинувачувати Зеленського чи Хомчака. Не треба сваритися, хто більше вкрав і допомагати продажним блогерам Кремля просувати тезу про недієздатність української влади. Розслідування розставить всі крапки над і у трагедії АН-26.

Земля пухом нашим захисникам.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі