Зеленський своїх не здає. Друзям – усе, ворогам – закон

Інформаційна війна страшніша за класичну. Бо ви не знаєте, хто справжній ворог

Тут зловили на хабарі депутата від партії "Слуга народу" Олександра Юрченка. А я згадую, як при "злочинній і корумпованій владі" депутатський корпус сам голосував за зняття депутатської недоторканності. Коаліція "Народного фронту" і Блоку Петра Порошенка здавала своїх на вимогу генпрокурора. Щоб не мати іміджевих втрат. Щоб не кричали: вони усі пов'язані.

Буквально днями Зеленський заявив, що хоче відповідати за все, що відбувається у країні. Ну і звичайно ж, він має відповідати за усіх, кого приручив його рейтинг.

Я ж думаю, вже немає сміливих стверджувати, що безробітний Юрченко міг перемогти на окрузі без сяючої посмішки Володимира Олександровича і оптимістичного "Зробимо їх знову"?

Тобто теорію про відповідальність Зеленського за все, що діється у країні, можна вважати доведеною. Він і сам це визнає.

Зеленський доповів суспільству, що зняв з депутатів недоторканність. І це його безперечний здобуток.

Ага. Я плачу. Це понти для малограмотних. Насправді, закон виписано так, що лише генпрокурор може порушити карну справу за наявності у слідчих доказової бази. А визначати є доказова база чи немає, знову ж таки, має пані прокурор. За принципом: "Я художник, я так бачу". А генеральний прокурор на 200% людина президента.

Тобто ми сміливо можемо припустити, що закон про недоторканність виписали так, щоб депутати були таки доторканними. Для однієї людини. І якби на хабарі попався депутат не із "Слуг" – його би вже порвали.

Закон про недоторканність виписали так, щоб депутати були таки доторканними. Для однієї людини

Висновки із ситуації:

1. Зеленський своїх не здає, а у державі Україна вибіркове правосуддя. Друзям - усе, ворогам - закон.

2. В органах точно є багато кротів. Хтось здає "вагнерівську" операцію. А хтось не дає довести операцію НАБУ до кінця. Фактично ця операція зірвана посередині. Однозначно для того, щоб не попалися на гачок ті, з ким Юрченко мав ділитися.

3. Детективи НАБУ таки працюють, але без зеленого світла від "Зе!лених" у них виходить біг на місці.

4. Громадянському суспільству і посольствам країн союзників треба чинити тиск на владу, щоб правосуддя було хоча б елементарним.

5. Зеленський ще закон про імпічмент прийняв. І там прописано все так, що легше з України відправити у відставку Трампа, ніж Зеленського.

Зеленський ще закон про імпічмент прийняв. І там прописано все так, що легше з України відправити у відставку Трампа, ніж Зеленського

Ну і маю сміливе припущення, що в країні, за аналогією з Росією (де підкилимно воюють між собою різні башти Кремля), йде війна за доступ до вух Найвеличнішого між різними будинками і поверхами урядового кварталу. Це можна і треба використовувати.

А взагалі страшно, що твориться в Україні, яку завоювала банда коміків.

Інформаційна війна страшніша за класичну. Бо ви не знаєте, хто справжній ворог.

Навибирали.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі