Росії пора здобути незалежність від України. Досить триматися за мамину спідницю

Київ давно готовий відпустити Москву у вільне плавання

Сьогодні День Росії, державне свято Російської Федерації, яке раніше називалося День незалежності Росії. Виникає питання: від кого незалежність? Якщо уважно проаналізувати історію, то виявиться, що мається на увазі незалежність від України.

Сама ідея перетворення Московії на Росію - це ідея київських мислителів, ченців і філософів, які придумали перетворити варварське східне пост-татарське царство в православну імперію. Вони ж її в значній мірі і реалізували, розумом і руками Симеона Полоцького, Інокентія Гізеля, Феофана Прокоповича, Кирила Розумовського, канцлера Олександра Безбородька і десятків тисяч інших діячів держави, науки, армії і церкви, аж до Микити Сергійовича Хрущова, Сергія Павловича Корольова і дорогого Леоніда Ілліча Брежнєва. І так було протягом всієї російської історії.

Ця залежність Росії від України залишається ключовою особливістю Російської держави до нині. Увесь політичний порядок денний визначається українським питанням, по всіх телеканалах усі основні новини присвячені Україні і, підозрюю, про це ж говорять на мільйонах російських кухонь. Україна породила Росію і давно готова відпустити у вільне плавання, тільки чи готова до цього сама Росія?

Росії потрібно припинити займатися проблемами України і почати займатися своїми власними

Тобто день незалежності є, а реальної незалежності немає, є всього лише декларація. Для того щоб ця декларація стала реальністю, Росії потрібно припинити займатися проблемами України і почати займатися своїми власними - на жаль, їх чимало накопичилося. Цій залежності Росії від України пора покласти край. Здобувши незалежність від України, Росія зможе направити соціальну енергію та фінанси на російські справи, і це дасть швидкий і очевидний результат для мільйонів росіян.

У цей день я проголошую тост за незалежність Росії від України. Досить триматися за мамину спідницю. Пора перетворити декларацію в реальність і наповнити сенсом свято День незалежності Росії.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі