Порноіндустрія – це не мистецтво, не задоволення, а примус і зґвалтування

Кілька шокуючих випадків, які пов'язані з PornHub

Петиція про закриття PornHub набрала майже мільйон підписів. Що ж викликало обурення людей по всьому світу?

За останні пару місяців було кілька шокуючих випадків, які пов'язані з PornHub.

1. 15-річну дівчинку, яка зникла безвісти понад рік тому, знайомі її матері побачили на PornHub. Виявилося, на сайті завантажено 58 відео зі зґвалтуваннями дівчинки-підлітка.

2. 22 жінки виграли позов проти компанії GirlsDoPorn на суму на $12,7 млн, власник якої - Майкл Пратт - обманом змусив їх зніматися в порно і виклав відео на PornHub. Виявилося, Пратт і його співучасники торгували дітьми і знімали з ними порно. Зараз Пратт знаходиться в розшуку.

3. Internet Watch Foundation підтвердив 118 випадків зґвалтування дітей і торгівлі людьми на PornHub - половина відеороликів була присвячена насильству категорії А (найжорстокіший вид насильства). Фахівці кажуть, що кількість таких відео на сайті може обчислюватися сотнями тисяч.

4. Роуз Калемба зґвалтували в 14 років. Через пару місяців вона виявила, що кілька людей зі школи відзначили її на відео. Натиснувши на посилання, Роуз потрапила на PornHub і побачила запис свого зґвалтування. Протягом півроку дівчина надсилала листи з проханням видалити відео, але так і не отримала відповіді. Відео видалили тільки після звернення до суду.

5. "Але є ж нормальне порно! Красиве, ніжне". Немає такого порно. Відома Еріка Люст, яка знімає "порно для жінок", теж не ангел: в серпні 2019 роки її актори заявили про насильство і примус.

І це я не пишу про проблеми, з якими стикаються порноактори: травми, насильство, ІПСШ, алкоголь, наркотики, знеболюючі, примус до проституції.

Якби PornHub закрили хоч на день, про проблему дізналися б мільйони! І, можливо, після цього з'явилася б і жорстка модерація контенту, і покарання для злочинців

Більше 20 років тому один порнопродюсер сказав: "Я хочу показати те, що, на мою думку, люди хочуть бачити: насильство щодо до жінок". І порноіндустрії це прекрасно вдалося.

Що можна зробити з цим? Закриття PornHub не вирішить проблему, але могло б стати символом того, що ставлення до порно змінюється.

Наприклад, цей пост в моєму інстаблозі прочитали 120 тисяч осіб, для яких він був відкриттям і повною несподіванкою. Якби PornHub закрили хоч на день, про проблему дізналися б мільйони! І, можливо, після цього з'явилася б і жорстка модерація контенту, і покарання для злочинців.

Порноіндустрія буде розвиватися, поки ми остаточно не усвідомлюємо, що це не гра, не мистецтво, не задоволення, а примус і зґвалтування.

P.S. Посилання на відео про чоловіка, який вкрав 5000 дівчаток, щоб продати їх в сексуальне рабство. Близько 500 дітей, яких не купили, йому довелося вбити.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі