Обшуки у Чорновол мають одну мету і вирішують кілька завдань

Цих хлопців видають деталі

Обшуки у Тетяни Чорновол - це одна мета і вирішення кількох завдань.

Основна мета - це створення уяви в недалекоглядної частини суспільства, що учасники Майдану - дійсно майдануті неадеквати. Це робиться для того, щоб побудувати певний настрій на майбутнє. Ідеш на наступний Майдан? Ну ти і неадекват.

Але, при цьому, не забуваємо, що організатори цього дійства вирішують ще кілька завдань.

1. Відволікання уваги. Такий собі "Канзас сіті шафл". Поки усі дивляться наліво - ви йдете направо. Поки ми обурюємося дибілізмом ситуації і відволікаємося на задану в інформпросторі тему, ми менше говоримо про справи братів Єрмаків, про те, чому Коломойський за останній місяць через суди отримав так багато ніщячків для своїх підприємств (і що це компенсатори і відступні йому за ПриватБанк), не говоримо про зміни до бюджету, забуваємо про звірства поліцейських і ще багато тем. Нам просто переключили увагу.

2. Нам є чим зайняти час в епоху вимушеного коронавірусного простою, ми випускаємо пару на кухнях.

3. Позаяк усі біди простуватий народ фокусує у одній особі - це гра за спиною Зеленського. Справжні організатори хочуть його замазати і, значить, поставити у залежність від тих, хто його "рятуватиме".

Це гра за спиною Зеленського. Справжні організатори хочуть його замазати і поставити у залежність від тих, хто його "рятуватиме"

4. Звідси у мене сміливе припущення, що за цим усім стоїть Аваков. Тим більше, що він від цього всього відмежувався, заявивши свою підтримку Тетяні. Ага, маневр усіх спецслужб, ми проходили.

Тепер він білий і пухнастий на фоні ДБР (яке дискредитоване в очах патріотичної частини суспільства). І усі забули, що цей мілкий біс Бабіков, як і Венедіктова - землячки Авакова по Харкову?

Цих хлопців видають тільки деталі.

От що вони, в біса, хотіли там знайти?

Може копію наказу Парубія із завданням знищити об'єкт?

Може у неї на компі збереглися фотки Яценюка, коли той воював у Чечні?

Може вона досі береже на балконі для забавки дітям коктейлі Молотова?

Дуже понтову траву їм хтось підгонить з кімнати вєщдоків Нацполіції.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі