Як приготувати смачну гречку

Найпростіший спосіб її прокачати – додати спеції

Вона змушує людей божеволіти. Їй присвячують випуски новин, статті, пости та мемчики у соцмережах. Її могли б зняти для обкладинки "Плейбоя", бо саме вона зараз найбажаніша. Гречка.

Люди скуповуюють її ящиками, їдять, вмиваються, мріють про неї, сплять з нею. Але скоро гречка набридне всім, бо люди готують її одноманітно. У вас будуть текти сльозки від безпорадності та безсилля. І щоб такого не сталося, я зараз швиденько розповім вам, як готувати гречку. Врятую, так би мовити, ваші нерви та смакові рецептори.

Спочатку про те, як варити гречку. Берете 100 г крупи, заливаєте холодною водою, кидаєте дрібку солі та тримаєте на маленькому вогні під закритою кришкою 20 хвилин. В кінці - вершкове масло. Все. А далі вже про те, як зробити гречку смачною.

Найпростіший спосіб прокачати гречку - додати спеції. Можете кидати ті, що милі вашому серденьку. Моя улюблена компашка - кардамон, паличка кориці і зірочка бадьяну.

Варік номер два - приготувати гречку у бульйоні чи зеленому чаї (завареному заздалегідь). Технологія така сама, як і з водою.

Ще класно, якщо змішати гречку з кунжутною олією, чилі та соєвим соусом

Ще класно, якщо змішати гречку з кунжутною олією, чилі та соєвим соусом. Прям до мурах.

Якщо ви любите ризик та бунт, то не варіть гречку, а замочіть її на ніч у будь-якій рідині (підігрівати не треба): яблучний/буряковий/томатний сік, чай, бульйон. Потім додайте спецій та ще якихось ніштячків: сир, горіхи, шпинат, лимонний сік, в'ялені томати, песто тощо.

Їжте гречку та не хворійте.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі