Малий бізнес забезпечить виживання у кризу мільйонам людей

Потрібні потрійні канікули: податкові, кредитні, перевірочні

Малий бізнес є основою виживання у кризу: люди дають роботу самим собі та ще комусь, постачають необхідні товари та послуги на місцях, виживають самі та дають виживати іншим, особливо там, де немає іншої роботи.

Зараз треба звільнити цю силу. Потрійні канікули: податкові, кредитні, перевірочні. Податкові канікули по ЄСВ, у тому числі для сплячих. Кредитні канікули для тих, кого банки вважають надійними, з компенсацією з уже створеного фонду. Перевірочні канікули безумовні в усіх неліцензійних сферах. Кожна людина, що має справу чи роботу, це мінус один до великої черги претендентів на соціальну допомогу, де на всіх не вистачить все одно.

Кожна людина, що має справу чи роботу, це мінус один до великої черги претендентів на соціальну допомогу, де на всіх не вистачить все одно

Філософ, математик і трейдер Нассім Талеб запровадив поняття антикрихкості. Великі бізнеси крихкі, малий бізнес в цілому антикрихкий: кожен конкретно може прогоріти, але вся маса в цілому забезпечить виживання у кризу мільйонам людей.

Не рятувати великих, а звільнити малих.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі