Атакою на Золоте Путін показав, хто насправді контролює ситуацію

Навіть якщо завтра всі жителі Луганська поголовно стануть ''бандерівцями'', від них вже нічого не буде залежати

Під Золотим серйозні бої, що можна зрозуміти навіть за тими відео, які викладають жителі найближчих населених пунктів. Чути інтенсивну канонаду, працює заборонена Мінськими угодами важка артилерія.

Вчора журналісти запитували мою думку з приводу створення "платформи примирення і єдності". І я відповів, що можна створити хоч десять таких платформ, але вони нічого не вирішать і не змінять ситуацію. Тому що в ОРДЛО місцеве населення з 2014 року не є суб'єктом прийняття рішень. І навіть якщо завтра всі жителі Луганська поголовно стануть ''бандерівцями'', від них вже нічого не буде залежати. Ситуацію контролює уряд Росії. І поки Путін не виведе звідти війська і не побажає закінчити війну, бойові дії не припиняться.

Зеленський не контролює ситуацію і що його обіцянки миру нічого не варті

Сьогоднішні події підтвердили ці слова. Упевнений, що команду на атаку наших позицій Кремль віддав саме з цією метою - продемонструвати хто господар становища. Показати наскільки прикро і безглуздо виглядає презентація "платформи примирення" Сергія Сивохо. Показати, що Зеленський не контролює ситуацію і що його обіцянки миру нічого не варті.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі