Вбив гея – невинний. Протидієш путінському режиму – 18 років ув'язнення

У Росії зростає лише рівень деградації

У Росії суд присяжних виніс виправдувальний вердикт Антону Бережному, якого звинувачували у вбивстві гея Романа Едалова. Вбивство сталося торік у червні прямо перед головним входом в будівлю Курського вокзалу. Злочинець напав з ножем на двох чоловіків: один з них отримав легке поранення, а другий помер на місці. Перший, який вижив, пізніше розповів, що нападник вигукував на адресу гей-пари образи, пов'язані з їхньою сексуальною орієнтацією. І ось - вердикт найгуманнішого суду в світі: "Невинний".

Зате Приволзький окружний військовий суд на виїзному засіданні в Пензі виніс звинувачувальні вироки сімом фігурантам по справі "Сети". До 18 років ув'язнення - за тероризм, який спочатку вигадали ФСБшники, а показання вибили через тортури. І ось уже "Сеть" - заборонена в Росії терористична організація, ще трохи і її прирівняють до ІДІЛ. Адже в нашій печері як? - вийшов з дому, попався на очі якомусь "силовичку", не так подивився на нього, і ось вже даєш свідчення. Якщо це "мент поганий" - то розповідаєш про походження наркоти, яку підкинули в рюкзак, якщо фсбшники - то в кращому випадку пояснюєш, коли і за яких обставин хотів підірвати одну з будівель в Кремлі, а в гіршому - лежиш в морзі, вбитий "при чиненні опору".

До 18 років ув'язнення - за тероризм, який спочатку вигадали ФСБшники, а показання вибили через тортури

Як таке сталося? Ти жив собі і жив, і в політику не ліз, і на все погоджувався. Тебе не стосувалося, коли цей державний коток розганявся спецопераціями на Північному Кавказі. Ти навіть голосував двома руками "за" - щоб "мочили чеченців, дагів, інгушів та інших чорномазих". Ти повністю поділяв наміри держави по захопленню окремих територій, і улюлюкав в 2008-му, тому що "так цим гризунам і треба". І "укрофашистам". І ось, нарешті, черга дійшла до тебе.

Коли "найсвідоміші люди міста", що стали присяжними, буденно виправдовують вбивцю гея - доісторична гомофобна сутність не нашіптує їм: "Схаменися! Це ж - вбивство! Одна людина позбавила життя іншу на ґрунті особистої фобії!.."

Два вироки - у справі вбивства гея і у справі "Сети" - дві сторони однієї фашистської монети, на якій викарбувана нинішня Росія

Два вироки - у справі вбивства гея і у справі "Сети" - дві сторони однієї фашистської монети, на якій викарбувана нинішня Росія. Коли дозволено вбивати тих, кого можна вбивати, але не можна навіть подумати про протидію режиму. Найменша думка - і той, хто має право на вбивство, переходить в розряд живої мішені: вільного чеченця, грузина, українця, сирійця, або просто - гея, безвідносно національності. Цей фашистський мета-класицизм - вінець творіння всього пострадянського народу, смертельно переляканого, і тому - ненависного до будь-якої інакшості. Репресії - спосіб його захисту від невідомого, незрозумілого, складного і того, що вимагає пізнання. Вчитися "пост-совок" не хоче, він взагалі не допитливий. Йому простіше покарати, вбити, знищити. І боїться він зовнішнього світу зовсім не тому, що його хтось налякав або жадає завоювати. Він відгороджується, бо знає себе, як ніхто інший: він неконкурентоспроможний, бездарний, тупий і ледачий. Навіщо вчитися і працювати, якщо можна красти? Саме тому злодійство вони звели до ступеню найвищого успіху: "А ти б не крав? Просто тобі не пощастило опинитися на місці Путіна, тому і заздриш..."

Вчитися "пост-совок" не хоче, він взагалі не допитливий. Йому простіше покарати, вбити, знищити

Путін - не просто вождь "паханского" типу, на якого "лоховатому фраєру" не можна піднімати свою "собачу лапку". Вся "малина" слухає арбітра, господаря і рішалу. Як Цицерона слухає, як Левітана, помноженого на Сталіна. Перед ним Мордашова і Сєчін схиляються, від нього Дерипаска тремтить. Не смій бути самим собою. І життя планувати по-своєму не смій. Мама, тато і дитина, а зверху - фюрер, все зрозуміло? Не двоє люблячих один одного батьків, а мама і тато. Одностатеві і нещасні - мама і бабуся, тато і дідусь, і ніяк інакше. Будь-яка інша конфігурація - це замах на державні підвалини, і карається як зрада.

Ось такий у РФ буде конституційний апгрейд системи - з усіма фашистськими наслідками. Голосуй, рейх. І він голосує - всіма скрєпами. Алкогольні напої стали єдиною категорією повсякденних споживчих товарів, де спостерігається зростання продажів. Зростання роздрібного ринку, про який сурмить ВЦИОМ - це відлуння підвищення цін. У грошовому еквіваленті продажі повсякденних товарів додали 4,3%, але в фізичному обчисленні - штуках, літрах, кілограмах - впали на 0,6%. І тільки алкоголь став винятком з цієї тенденції: його росіяни купили на 2% більше у фізичному обсязі (літрах). І це - єдина зростаюча макроіндустрія на ринку товарів повсякденного попиту - причому, зростаюча як в грошовому, так і в штучному вираженні. Якщо в Росії що і зростає - так це рівень деградації.

Совкопітека краще не годувати, бо, наситившись, він підніметься з колін і все одно вибере смерть

28 років тому CШA почали oпepaцію "Дай надію", рятуючи жителів колишнього СРСР від голоду. У 12 міст, в тому числі Mocкву і Пітep, дocтавили пepші 500 тoнн продуктів і медикаментів. Американці ще не знали, що совкопітека краще не годувати, бо, наситившись, він підніметься з колін і все одно вибере смерть: від спирту і наркоти, від власної дурості й ліні. "Вкрав - випив - в могилу" - ось його сучасний девіз. І якщо замість могили він потрапляє до в'язниці - такий результат вважається хеппі-ендом. А ще можна загинути за Батьківщину. На цю загибель скоро очікується великий попит. Повернутися "двохсотим" із Сирії, забезпечивши родичів преміальними - чому не щасливий фінал? А скоро, можливо, пощастить, і можна буде розпочати бійку з турками - Ердоган геть знахабнів, вже Росію у вбивствах мирних сирійців звинувачує! А ми там просто бомбимо! У нас там тренування!..

Пора заявити про себе. Ми довго страждали від принижень. Від чорномазих і вузькооких, гейропейців і піндосів. Веди нас, Путін! Ти точно знаєш, куди йти і на що натиснути. Під прапорами Газпрому і "Роснефти" ми зробимо марш-кидок через санкційні Альпи і зустрінемо розквіт нашої бойні ковтком освіжаючого глоду. І весь світ підкориться нам - п'яним і здичавілим. І ми будемо побєдобєсіть до останньої краплі свинства, поки розум наш не згасне остаточно.

Оригінал і реквізити для підтримки проекту Sotnik-TV

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі