Гончарука треба сварити або хвалити за справи, а не старі фотографії

Нам не потрібні люди, у яких вже був досвід управління країною 10 років тому

Ех, погана кар'єра у Олексія Гончарука. Соромно, соромно.

Гончарук змушений був підробляти в масовці на телешоу. Кошмар. Знайшли зраду в країні успішних і багатих людей. Як так, Гончарук не став відразу в костюмі-трійці очолювати юридичну компанію. Як він міг. Адже після університету і не став. Навіщо навчався взагалі. Тільки даремно гроші платників податків витрачав. Приїхав до Києва з провінції і виявився не на вершині піраміди. Відразу видно, невдаха.

Ось Янукович в його роки у в'язниці сидів. Двічі. Ось це людина. Брила. А 10 років тому, коли Гончарук в масовці працював, уже в Межигір'ї по пеньках стрибав.

Янукович в його роки у в'язниці сидів. Двічі. Ось це людина

Ось Юлія Володимирівна 20 років тому вже активно з Лазаренком газом торгувала. Причому так вдало, що Лазаренко досі сидить десь в штатах, а Юлія Володимирівна вже 20 років нічого не заробляє, але живе в Конча-Заспі.

Ось Ахметов 20 років тому. Хоча ні, про це годі й говорити. І про Коломойського теж. Та й навіть про Пінчука. Тим більше, вони з Ахметовим 20 років тому якраз Криворіжсталь вперше приватизували.

Талановиті люди були, брили. З ходу робили кар'єру в бурхливі 1990-ті. Мрія, а не управлінці. І тепер на зарплату не претендують. Не треба їм. Вони відразу після дитячого садка в рух потрапляли. І не соромно їм тепер фотографії дивитися. Просто тому, що фотографій немає. І людей, які могли б ними поділиться, теж немає.

Як же так, людина закінчила університет і не очолила якийсь ринок у Вінниці. Соромно. Відразу видно, не той рівень таланту. Так можна і без університету. Такі випадки теж траплялися. І нічого, справлялися люди. А деякі навіть свою вінницьку школу економіки заснували. Просто після вінницького ринку. Бо талант. Бо рівень.

Та й ці американці, з їхньою мрією, про те, що треба своєю наполегливою працею з самого низу нічого не розуміють. Треба відразу, вкрасти і в дамки. А ці дурні мільярдери змушують своїх дітей працювати на найнижчих посадах в компанії. Соромно.

Нормальний шлях - це як раз так. Поступово. Із самих низів

І так, якщо хтось хоче показати всі свої фото після університету, то ласкаво просимо. Якщо хтось може сказати, що відразу після університету або школи, очолив велику корпорацію, то будь ласка. Тільки так не буває. Нормальний шлях - це як раз так. Поступово. Із самих низів. І те, що у когось є фото ваших низів нічого не змінює.

У Гончарука дійсно не було управлінського досвіду 10 років тому. Але біда в тому, що нам не потрібні люди, у яких вже був досвід управління країною 10 років тому. Поганому навчать.

Гончарук може робити правильні або неправильні речі. Він може говорити дурниці, як про Олімпіаду, або йти на поводу популізму Офісу президента і знижувати зарплату. А може заважати Коломойському. І за таке його треба або сварити, або хвалити. За справи. А не мерзенними жартами щодо старих фотографій. Противно.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі