"Динамо" має закрити питання з Кадаром

Відхід угорця дає шанс молодим

Складається враження, що Тамаш Кадар не розглядав київське "Динамо", як можливість розвитку власної кар'єри. Скоріше, для нього це була чергова зупинка. Гравець не завжди адекватно розцінює власні можливості. Звідси багато помилок та карток у важливих матчах. Не має бути такого відношення до такого клубу, як київське "Динамо". Клуб Ігоря Суркіса має запрошувати футболістів, які, можливо, не дуже відомі, але мають бажання засвітитися та рости.

Тому для мене ситуація, коли Кадар переведений у дубль "Динамо", не стала несподіваною. Агенти угорського захисника і раніше запускали інформацію, що Кадаром цікавляться російські клуби. В першу чергу - "Зеніт". Звідси знервованість гравця, який вже не бачить себе в київській команді.

У Кадара були хороші задатки – перша передача. Але на ігровому полі не вирізнявся надійністю

Селекційному відділу потрібно ретельніше відпрацьовувати потенційних новачків. Звертати увагу не тільки на їхні футбольні якості, але і на особисті. Щоб потім у тих не було проблем з втратою мотивації.

У Кадара були хороші задатки захисника. Він має першу передачу, яка важлива при початку атак, футболіст фізично сильний. Але на ігровому полі не вирізнявся надійністю – найважливіше для захисника - припускався гольових помилок. Складається враження, що в один момент він почав робити все, щоб його відпустили з "Динамо".

Питання Кадара вже закрите для "Динамо". Самому гравцеві буде важко психологічно грати в команді Михайличенка. Але потрібно дивитися по-іншому на цю ситуацію. Можливо, це стане шансом для когось із молодих футболістів "Динамо". Так, як свого часу для Шовковського, Ващука, Шевченка.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі