Влада хоче розрахуватися з Коломойським грошима українців

Нафтогаз заплатить Укрнафті олігарха за газ, який ще не видобули

Сьогодні нас знову пограбували. І знову тут борода Ігоря Валерійовича.

Спочатку бородатий анекдот в тему із 80-х:

Слідчий Відділу боротьби з розкраданням соціалістичної власності питає Рабіновича:

- Ви не по срєдствам живьотє. Откуда у вас дєньгі?

- Жена дайот.

- А жена где бєрьот?

- В тумбочкє.

- А в тумбочку кто ложит?

- Я.

- А ви гдє бєрьотє?

- Жена дайот.

Нафтогаз підписав мирову угоду з Укрнафтою. Укрнафта – структура, яка контролюється менеджментом Коломойського. Йому з Боголюбовим належить 42% акцій.

Головний ідеологічний принцип Коломойського: "борги повертають лише боягузи". Особливо якщо це борг перед державою Україна.

За мировою угодою Нафтогаз виплатить Укрнафті 15 мільярдів гривень за так званий "спірний" газ (2 мільярди кубів), а також передплатить наперед за послуги Укрнафти 14,6 мільярдів гривень — цими коштами (29,6 млрд грн. на хвилинку) "Укрнафта" розрахується за податковий борг.

За ще недобутий газ "Нафтогаз" платить на два роки вперед

Фішка перша. Виплата буде за цінами березня 2019 року, коли газ був значно дорожчим, ніж зараз.

Треба ж дати заробити гарним хлопцям.

Фішка друга. За ще недобутий газ Нафтогаз платить на два роки наперед. Ну от ви уявіть: ви приходите і купуєте у бабулі на базарі відро картоплі за 100 гривень. Потім даєте їй ще дві сотні: ось Вам, бабцю ще за відро картоплі, що я заберу у вересні. І ось іще – за ту, шо я у вас заберу у вересні 2021 року. А бабка очманіла від щастя і забула сіяти картошку.

Зараз Слуги дружно покажуть: вони тільки у темі, чи у темі і в долі

Власне уряд Гончарука дав нам усім зрозуміти, що ніхто у цій країні Ігоря Валерійовича доганяти не буде. І якщо йому не віддадуть назад ПриватБанку, бо весь світ такого жарту не зрозуміє – то це – частина компенсації.

І щоб ви знали: 30 мільярдів треба ж якось показати у Державному бюджеті? Тобто потрібні зміни. Зараз Слуги дружно покажуть: вони тільки у темі, чи у темі і в долі. Ясно, що Дубінський тут мамі купить ще одну машину. А решта? Айяй! Як завжди використають в темну.

І так, для порівняння. Уся Верховна рада коштує нам 1,2 мільярди гривень. З усіма депутатми, їх помічниками, прибиральницями і буфетом.

Уся ДУСя (Державне управління справами) з Бубочкой, Богданом і Єрмаком, з Мендель і кортежами, з літаками в омани коштує платникам податків 2,5 мільярди гривень.

Уся прокуратура від Рябошапки до помічника прокурора у Забубинецькому районі коштує нам 7,5 мільярдів.

Усі стипендії студентам – це 3,5 мільярди гривень. А тут треба викласти з бюджета 30 мільярдів. Так і покласти назад в бюджет. Тільки Ігор Валерійович нікому нічого не винен.

Нічо, студенти іще раз проголосують. Кінець епохи бідності.

Це все, що треба знати про українську політику. Живіть з цим.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі