Організатор побоїща в Одесі йде в Держдуму. Така "громадянська війна"

Прилепин заснував в Москві нову "фашистську партію"

Російський письменник Захар Прилепин, який приїжджав на Донбас пополювати на українців, заснував в Москві нову фашистську партію "За правду". До неї увійшли російські знаменитості різного ступеня упоротості - Чичеріна, Охлобистін. І американський актор Стівен Сігал, який вирішив зрубати бабла на старості.

Але це ще не все. Найцікавіше, що в нову партію увійшли колишній "міністр зв'язку ДНР" Віктор Яценко, а також один з організаторів побоїща 2 травня в Одесі - Євген Мефедов, якого нещодавно передали РФ під час обміну. Тепер Мефедов збирається стати депутатом Держдуми.

Така "громадянська війна".

Народний депутат Микола Скорик від ОТЗЖ допоміг другові Пілепіна вийти з СІЗО


У "міністра ДНР" чисто випадково опинився російський паспорт. А в Одесі 2 травня чисто випадково опинився друг Прілепіна, російський політик, який брав участь в організації масових заворушень, що призвели до загибелі людей. Просто так співпало, звичайно ж Росія тут зовсім ні до чого.

До речі, незадовго до обміну Мефьодова, народний депутат Микола Скорик від ОТЗЖ заплатив за нього заставу і дбайливо допоміг другові Пілепіна вийти з СІЗО.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі