У Росії узаконили рабство

200 тисяч в'язнів працюватимуть на приватних підприємствах

Неофеодальна система в Росії плавно перетворюється на неорабовласницьку. Ув'язнені знову стають потужним безкоштовним економічним ресурсом. 200 тисяч зеків будуть трудиться на підприємствах як безправні раби. Відповідний федеральний закон, який підписав Володимир Путін, набрав чинності в 2020 році.

"Держава повертається до радянської практики, розглядаючи засуджених як економічний ресурс і повністю керовану робочу силу.

Механізм максимального залучення ув'язнених в економіку Росії розробляли кілька років і оформили в січні 2020 року. Фінальна частина реформ прописана у федеральному законі №179. Він дозволяє цивільним підприємствам використовувати працю засуджених і створювати філії виправних центрів на своїх територіях".

Сталінський режим був східною деспотією з державними рабами, а путінський буде "новим Римом" з великими рабовласниками-олігархами

Начебто все як в епоху ГУЛАГу, але є різниця, і вона суттєва. Тоді рабську працю використовувала держава, а зараз її де-факто почнуть використовувати "приватні рабовласники", на підприємствах яких працюватимуть в'язні. Тобто сталінський режим був такою східною деспотією з державними рабами, а путінський буде "новим Римом" з великими рабовласниками-олігархами. Уявляєте, який простір виникне для зловживань. Напевно складеться неформальний невільничий ринок, на якому власники зможуть періодично докуповувати у Федеральної служби виконання покарань рабів для своїх фабрик, заводів і шахт.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі