Кількість українських вузів треба скоротити вполовину

Анна Новосад йде правильним шляхом

Міністерство освіти хоче скоротити кількість вузів на третину. Святе місце Супрун порожнім не буває. Є новий герой у секти свідків геноциду.

Реформа освіти не може вважатися повноцінною, поки на каналі "112 Україна" не буде виступати Поплавський. І не буде кричати про геноцид і те, як Сорос вбиває українську освіту, щоб отримати дешеву і тупу робочу силу. Відомо ж, що як і з українською медициною, українська освіта зараз найкраща в світі. А Гарвард, Стенфорд і Оксфорд бояться конкуренції з українським інститутом культури, у надрах якого може з'явитися цілий Олег Винник або ще щось більш непередбачуване. Це вам не сотня лауреатів нобелівських премій.

Відомо ж, що як і з українською медициною, українська освіта зараз найкраща в світі

І їм треба зробити все, щоб побороти конкуренцію. Бо не дай Боже і сотні тисяч студентів з Індії та Китаю будуть стукати в двері Поплавського і давати будь-які гроші за те, щоб їх прийняли хоча б на вечірній курс. Ще й підступні люди Сороса щорічно випускають рейтинги сотень і тисяч найкращих університетів світу, в які забувають включити українські вузи. Та що там забувають, роблять це свідомо. В межах конкурентної боротьби. Тому що бояться. Бояться українських університетів, випускників яких з радістю беруть на роботу навіть без співбесід.

Ось і затіяли реформу. На замовлення. Вбивають останнє. Забирають надію у маленьких українців. Забирають майбутнє. Все ясно як божий день.

Можна привітати Анну Новосад, що тепер вона стає об'єктом критики після абсолютно логічної заяви про те, що треба скоротити на третину кількість вузів. Причому, думається, скоротити можна як мінімум на 50%, тож це поки що міністерство ще ніжно підійшло до питання. Значить, правильний шлях. Значить, гарні чоботи, треба брати.

Радянська система освіти виховала безліч людей, які хочуть, щоб не було багатих, замість того, щоб не було бідних

І так, чим більше ви будете чути про те, що міністр жадібна, адже хоче отримувати більше звичайного джуніора в середній ІТ-компанії, то значить тим далі просунулася реформа. Бо не з руки кричати про те, що корупціонери хочуть зберегти свої корупційні потоки. Їм легше звинувачувати міністра в жадібності. І таким чином дискредитувати реформу. А там, може, і скорочення університетів скасовувати. Адже радянська система освіти виховала безліч людей, які хочуть, щоб не було багатих, замість того, щоб не було бідних. А хто там буде рахувати, скільки грошей платників податків йде на підтримку профанації імені сотень українських університетів, які продовжують славну традицію радянської освіти. Кому це цікаво.

А ось той факт, що міністр хоче отримувати більше водія таксі, викликає шалене обурення. Зрештою, будь-який таксист може керувати міністерством, і просто почуття обов'язку не дає йому кинути свою роботу. І якщо у когось з'явився вільний час, і він може очолити міністерство, то нехай буде вдячний вже за те, що йому надали таку честь.

І так, керівники вузів, які хочуть закрити, напевно ніколи не скаржилися на свою зарплату. Справжні патріоти. Не те, що деякі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі